HÜSEYİN ÇALIK ÜZÜMÖZÜ’NDE EBEDİYETE UĞURLANDI

HÜSEYİN ÇALIK ÜZÜMÖZÜ’NDE EBEDİYETE UĞURLANDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Temmuz 2020 Salı 00:05

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Üzümözü mahallesi Kırcavu sakinlerinden 1934 doğumlu Hüseyin Çalık İlçemiz eski esnaflarından toplumun her kesiminde görev alan Şalpazarı genelinde 15 yıl demircilik yapan ardından da Trabzon YSE’den emekli olmasıyla beraber kendisini halkına adayan ilerlemiş yaşına rağmen Erikbeli yaylasında kendine ait iş yerinde uzun yıllar çalıştı ve son zamanlarda sağlık sorunlarından dolayı Erikbe’line veda ederek Şalpazarı’na gelmiş ve hayat arkadaşı Hava Çalık 87 yaşında 28 Ocak 2020 yılında vefat etmişti merhum Hüseyin Çalık Koronovirüs önlemlerine riayet edilerek Şalpazarı merkez camide saat;11.00’da kılınan cenaze namazının ardından eşinin yanında ebediyete uğurlandı.

ÇELİK’İ DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Yöremizde “Mehmet Çelik” adıyla tanınan Hüseyin Çalık Şalpazarı pazar yerinde İlçe Müftüsü Hüseyin Hacıfettahoğlu‘nun kıldırdığı cenaze namazıyla ebediyete uğurlandı. Cenazeye Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan V. Atilla Ataman, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz ile Şalpazarı, Tonya ve Kürtün’den çok sayıda esnaf, siyasetçi ve bürokratın da aralarında bulunduğu bin 500 kişi katıldı

Hüseyin Çalık‘ın cenazesi Şalpazarı Belediyesi cenaze aracıyla Üzümözü Mahallesi’ne götürülerek , 6 ay kadar önce vefat eden eşinin kabrinin yanına defnedildi. 4 erkek ve 6 kız olmak üzere 10 çocuk ve 60’den fazla torun sahibiydi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.