İl Emniyet Müdürü Metin Alper’e Şalpazarı Adına Hediyelerimizi Teslim Ettik

Trabzon Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak 14 Şubat 2006 yılında merkezi Vakfıkebir olmak üzere Trabzon’a bağlı Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Tonya, Beşikdüzü, Şalpazarı Giresun İline bağlı Eynesil, Görele, Çanakçı...

İl Emniyet Müdürü Metin Alper’e Şalpazarı Adına Hediyelerimizi Teslim Ettik
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
13 Mart 2020 Cuma 08:30

Trabzon Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak 14 Şubat 2006 yılında merkezi Vakfıkebir olmak üzere Trabzon’a bağlı Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Tonya, Beşikdüzü, Şalpazarı Giresun İline bağlı Eynesil, Görele, Çanakçı ve Tirebolu olarak 2 il 9 İlçe olarak faaliyete başladı.Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne yaklaşık 6 ay önce atanan Metin Alper’e BGC’den Hayırlı Olsun Ziyaretinde bulunarak hediyelerini verdiler.

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Özcan İl Emniyet Müdürü Metin Alper’e Şalpazarı Basını olarak Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız adına Şalpazarı’nın bin bir çiçeklerinden elde edilene adına türküler yazılan Ağasar yöresine özgü ”Ağasar” balını Şalpzarı Halk Eğitim Müdürü Temel Dural adına Ağasar Çepni kültürünün bütün renklerinin bulunduğu yöresel Çentiği, Şalpazarıspor Kulüp Başkanı Gazi Cevat Özdemir adına Şalpazarıspor armalı Türk Bayrağı teslimi son olarak İl emniyet Müdürü Metin Alper’e Mustafa Özcan tarafından önümüzdeki hafta kutlanacak olan 18 Mart Şehitler günü anısına 10 yıllık bir çalışma sonucu oluşturulan ”Şalpazarı Şehit ve Gazileri ”Kitabını Turan Uzun adına  teslim etti. İl Emniyet Müdürü Metin Alper duyduğu memnuniyetini belirtti.


Etiketler; #Metin Alper
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.