İSTANBUL İYİ PARTİ YÖNETİMİNİ KARIŞTIRAN ŞALPAZARILI KİM?

İSTANBUL İYİ PARTİ YÖNETİMİNİ KARIŞTIRAN ŞALPAZARILI KİM?
11 Ocak 2020 Cumartesi 10:37

Şalpazar'lı bir kişİstanbul İyi Parti yönetimini karıştırdı.

 Edinilen bilgilere göre Kirazlıtepe'de yaşayan bir Şalpazarılı kendi kendine görev atadı.

İYİ Parti İstanbul il yönetiminde bulunan kişi kendi kendine görev atayarak İstanbul İYİ Parti 1.Bölge Mahalli İdareler Bölge Koordinatörü diye kendini tanıttı. İstanbul il yönetiminin durumdan haberdar olmasıyla İstanbul'daki tüm İYİ Parti teşkilatları alarma geçirildi.
Mahalli İdadelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatih OĞUZ tüm ilçe başkanlıklarına bildiri göndererek böyle bir görevlendirmenin hiç yapılmadığını belirtti. Şalpazarılı kimliği henüz açıklanmayan bu kişinin üst düzey diğer siyasi partilerden siyasetçilere de kendini bu şekilde tanıtması işin ilginç başka bir yönüydü.
İşte İstanbul il yönetiminin o bildirisi:

"İl Başkanlığımızca ve Mahalli İdareler Komisyonu ve Birim Başkanlığınca bu şekilde bir görevlendirme ve yetkilendirme yapılmamıştır .
Bu tür ibarelerle kendini yetkilendirmiş olarak ifade eden kim olursa olsun herhangi bir izin almadan yaptığı duyuru İl Başkanlığımız ve Birim Başkanlığımızı temsil etmediğinden hükümsüzdür.
Gereğini bilgilerinize sunarım.

Fatih OĞUZ
Mahalli İdadelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.