İSTİKLAL MARŞIMIZ 99 YAŞINDA

TRABZON;Şalpazarı’nda 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı yapıldı.

İSTİKLAL MARŞIMIZ 99 YAŞINDA
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
12 Mart 2020 Perşembe 21:39

TRABZON;Şalpazarı’nda 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı yapıldı.Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şalpazarı Çok Programlı Anadolu Lisesi Konfreans salonunda , 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.Programda ilk olarak şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okundu.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İsmail Küçük’ün okuduğu Kuran- ı Kerim’in ardından tarih Öğretmeni Yonca Koroğlu günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.Öğrenciler ve Öğretmenler tarafından hazırlanan Sinevizyon ve tiyatro gösterimi sunularak şiirler okundu.Şalpazarı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından liseler arasında hazırlanmış olan ‘İstiklal Marşı’nı Güzel ve Şiir Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere Trabzon Gezisi ile ödüllendirildi.

Düzenlenen programa Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal, Şalpazarı İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Baş Çavuş Serdar Ceylan,Şalpazarı ilçe Emniyet Amirliği Soner Dinler,Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Erdal Kumaş, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Beldüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz,Şalpazarı Müftüsü Hüseyin Hacıfettahoğluokul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.