KARAKIŞ BİZLERİ DE ZİYARETE GELDİ

KARAKIŞ BİZLERİ DE ZİYARETE GELDİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
24 Ocak 2020 Cuma 09:27


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz’de yer yer yoğun olması beklenen yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimleri olmak üzere etkili olacağı belirtilen kar yağışı perşembe alşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak sabah saatlerine kadar Trabzon'a bağlı bulunan İlçelerin yüksek mahallerinde etkili oldu. 


Fındık Üreticilerini Kar Yağışı Sevindirdi;Küresel ısınmadan dolayı bölgemiz genelinde kış mevsimi son üç yıldır ılık bir ortamda geçtiğinden fındık üreticilerinin bahçelerindeki fındıklık yeterli su alamadığından bazı sıkıntılar yaşamaya başlamışlardı. Kar yağışı adeta onların derdine derman oldu.


Haftaya Karakış Kendini Gösterecek;Günlerdir meteoroloji tarafından Karadeniz böolgesi iç kısımlarında kar yağışı etkili olacak diye haber geçiliyordu bu söylem  gerçekleşti.Ancak Karadeniz Bölgesinde kar yağışı başlamadan buyuk bir gök görlemesiyle şimşeklern parlaması yaşandı. Hanelerimizde bulunan aile büyüklerimiz kar bölündü asıl karakış bundan bir hafta sonra yaşanacak dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.