KAYMAKAM ŞAHAN İLK ZİYARETİNİ AKÇİRİŞ’E YAPTI

KAYMAKAM ŞAHAN İLK ZİYARETİNİ AKÇİRİŞ’E YAPTI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
18 Eylül 2021 Cumartesi 08:20

Trabzon Şalpazarı Kaymakamlığı görevine atanan Zekeriya Murat Şahan Eylül ayının ilk haftasında görevine başladı. Şalpazarına yeni atanan Kaymakam Zekeriya Murat Şahan ilçede ilk ziyaretini Akçiriş Mahallesine yaptı ve ilk Cuma namazını ilçe genelinde burada eda etti.

Kaymakam ziyareti Cami cemaatini memnun ederken Kaymakam Şahan da duyduğu ilgiden memnun oldu. Canimiz imamı Resul hocamızda kaymakam ve Cami cemaatine 40 yıl hatırı olan kahve ikramında bulundu. Şalpazarı Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Zekeriya Murat Şahan’in Akçiriş Cami cemaatiyle ile sohbet etmesi akabinde de mahallenin yaşlılarından Hacı Mustafa Şirin’in İlçe kaymakamının güler yüzlü ve sohbetinden duyduğu memnuniyeti belirterek sayın kaymakamım seni tebrik ederiz İlçeye yeni göreve başlamanızdan dolayı dedi. Kaymakam Şahan’da bizler sizlerin emrindeyiz İlçeye geldiğiniz zaman yanıma uğrayarak bir kahvemi içebilirsiniz diyerek yine gelme sözü vererek Akçiriş mahallesinden ayrıldı.

Buradan Şalpazarı Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Zekeriya Murat Şahan, Karadeniz’in güzelliklerini hep merak ettiğini ve Trabzon’a ilk kez görevi nedeniyle geldiğini söyledi. Akçiriş ziyareti sırasında Kaymakam Zekeriya Murat Şahan‘a bulunduğumuz yerden diğer gözükene mahaller tanıtımın da da bulunduk

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.