KURUKIZ’DAN BERBER & KUAFÖRLERE DESTEK PAKETİ

KURUKIZ’DAN BERBER & KUAFÖRLERE DESTEK PAKETİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
26 Mayıs 2021 Çarşamba 23:21

Trabzon Şalpazarı Cumhur İttifak Belediye Başkanı Refik Kurukız tarafından Dünyayı etkisi altına alan ve Yurdumuzda da  etkisini sürdüren Koronavirüs Covid-19 salgın mücadele kapsamında İlçede kapalı olan Berber ve Kuaförlere bu zor süreçlerini bir nebze olsun hafifletmek için yardım desteğinde bulundu.

Başkan Kurukız ve beraberindekiler Şalpazarı MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik ile birlikte İlçede faaliyet gösteren Berber ve Kuaförlere malzeme desteğinde bulundular.

Şalpazarı Belediye başkanı Refik Kurukız  İlçede faaliyet gösteren Berber ve Kuaförlere yapmış olduğu malzeme dağıtım sırasında konuşmalarına şöyle devam etti. Ben her zaman ifade ettiğim gibi bizler Türk Milleti olarak yardımlaşmak bizim özümüzde olan bir şeydir. Bu zorlu süreçte bu işletmelerimiz zor günler geçirdiler.Allah2ın izniyle bu salgın dönemini de atlatacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.