MUHTAR'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TRABZON; Şalpazarı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve Şalpazarı Acısu Şıhkıranı Karayolu üzerinde bulunan Ağasar Deresi üzerindeki Güdün Mahalle Sapağına veranda yapıldı.

MUHTAR'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
11 Eylül 2019 Çarşamba 22:29

TRABZON; Şalpazarı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve Şalpazarı Acısu Şıhkıranı Karayolu üzerinde bulunan Ağasar Deresi üzerinde ki Güdün Mahalle Sapağına veranda yapıldı.

Genç Muhtar Güdün Mahallesinde İlklere İmza Attı

Şalpazarı İlçesine bağlı Güdün mahallesi muhtarının yapmış olduğu girişimler sonucunda mahallesinde adeta bu zamana kadar yapılması bile hayal edilemeyen çalışmalara imza attı.

Bu çalışmalardan en çok beğeni toplayan bir çalışma olarak mahalle sakinlerinin Güdün mahallesi ve Pelitçik mahallesin üçlü yol ayrımında buluna çeşmenin yanındaki alanı ahşap görünümlü doğayla bütünleşmiş şekilde dekorasyon yaparak bir masa koyarak kenarlarına da dörtlü oturma bankı yerleştirip üzerini de kapatarak adeta mahalle sakinlerine yaz ve kış ayrı bir güzelliğe sahip seyir terası yaptı.

Ağasar Deresi üzerinde ki Güdün Mahalle Sapağına vatandaşların zaman zaman durup fotoğraf çektirdikleri şelalenin yanında veranda yapıldı.

Güdün Mahallesi Muhtarı Veysel Diner'in girişimleri sonucu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından bilhassa yaz aylarında yoldan geçen vatandaşların ailesiyle birlikte oturup piknik yapabilmeleri için veranda yapıldı. Güdün mahallesi Muhtarı Veysel Diner, çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada;  Konum olarak güzel bir yer, daha önceden Orman Bölge müdürlüğümüzce bir çeşme yapılmıştı, yoldan gelip geçen vatandaşlarımız durarak hemen yanı başında bulunan şelalede fotoğraf çektiriyor. Yer müsait, bizde güzel olacağını düşünerek arkadaşlarla böyle bir karar alarak Orman Bölge Müdürlüğümüze girişimde bulunduk.

Oturmak için bir veranda yaptık çevresini çevirdik. Şimdi ön kısmındaki yolu da asfaltlamasını yaptırmayı planlıyoruz. Burada başta Orman Bölge Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.