”OKSİJEN DEPOSU YAYLA DA KUPA HEYECANI”

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinin Üzümözü, Akçiriş ve Çarlaklı mahalle sakinlerinin yoğun olarak kullandığı Oksijen deposu Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi Kayadibi Yaylası Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Haftası nedeniyle bir ilk yaşanmasına tanıklık yaparak yapılan yarışma sonucunda kupa sahiplerini buldu.

”OKSİJEN DEPOSU YAYLA DA KUPA HEYECANI”
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
20 Mayıs 2020 Çarşamba 03:52

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinin Üzümözü, Akçiriş ve Çarlaklı mahalle sakinlerinin yoğun olarak kullandığı Oksijen deposu Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi Kayadibi Yaylası Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Haftası nedeniyle bir ilk yaşanmasına tanıklık yaparak yapılan yarışma sonucunda kupa sahiplerini buldu.

Trabzon Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Haftası nedeniyle Üzümözü Obası Kayadibi yaylasında yaşayan vatandaşlar arasında dart yarışması yaparak bir spor etkinliği gerçekleştirdi.

Trabzon´un Şalpazarı İlçesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan vatandaşlarla 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik haftası nedeniyle dart yarışması düzenleyerek bir spor etkinliği gerçekleştirdi. Koronavirüs salgını nedeniyle yarışmacılar ellerini dezenfektan ile dezenfekte edip maskelerini taktıktan sonra yarıştılar.

Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen yarışma sonunda Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karaçoban, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası nedeniyle Üzümözü Kayadibi Yaylası’nda bir dart yarışması düzenledik. Vatandaşlara moral oldu. Koronavirisün getirdiği psikolojik rahatsızlığı bir nebze olsun üzerlerinden atma imkanı buldular” diyerek  birinciye kupa ve tüm yarışmacılara da madalya verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.