Özcan'a Şans Yıldızı Güldü

TRABZON;Şalpazarı İlçesine bağlı merhum Yusuf & Nebahat Özcan çiftinin Öğretmen çocuklarından Konya Selçuklu Büyük Bayram Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni olarak görev yapan Şafak Özcan 2004 yılında TRT 3 te yayınlanan “Şans Yıldızı” adlı bilgi ve genel kültür yarışmasının 2003-2004 Sezonun birincisi oldu.

Özcan'a Şans Yıldızı Güldü
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
19 Kasım 2019 Salı 08:18

TRABZON;Şalpazarı İlçesine bağlı merhum Yusuf & Nebahat Özcan çiftinin Öğretmen çocuklarından Konya  Selçuklu Büyük Bayram Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni olarak görev yapan Şafak Özcan  2004 yılında TRT 3 te yayınlanan “Şans Yıldızı” adlı bilgi ve genel kültür yarışmasının  2003-2004 Sezonun birincisi oldu..

Özcan TRT 3’te yayınlanan ‘’Şans Yıldızı Yarışmasında’’ üst üste üç haftada birinci olan Özcan 2003-2004 Sezon birincisi olarak yarışmadan para ödülünün büyüğünü almayı başardı. Önümüzdeki günlerde kutlanacak olan 24 Kasım 2019 Öğretmenler günü münasebetiyle  kendisini bu başarılarından dolayı tebrik eder Öğretmenler gününü kutlarız.

Şafak Özcan Kimdir ?

 Şafak Özcan,1972 Trabzon Şalpazarı Akçiriş mahallesinde  merhum Yusuf & Nebahat Özcan çiftinin  5 erkek 2 kız çocuklarının 3'üncü evladı olarak doğdu. İlk ve orta öğrenimini Giresun’da tamamladıktan sonra,1993 Yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Halen Konya’nın Merkez Selçuklu ilçesi  Büyükbayram  Okulu’nda Fen Bilimleri öğretmeni olarak görev yapmakta. Öğretmen olan Şafak Özcan  Konya Sakinlerinden Şıh Acar Çiftinin kızı Anaokulu Öğretmeni Nesrin Acar Özcan ile evlendi bu evliliğinden  20 yaşında Osman Kutay ve 12 yaşında Mehmet Arda adında iki oğlu var.

Bilim ve teknik konularıyla ilgili Satrançta 2015 yılında Ulusal (Milli) Hakem oldu ancak şuan faal hakem olarak görev yapmamakta. Şimdi yeni olarak eskrim sporuyla ilgilenmekte. Fırsat buldukça kitap okuyor, gazete okumayı ve güncel olayları takip etmeyi seviyor.

Genel kültür ve bilgi yarışmalarında yerel ve ulusal kanallarda yarışmalara katıldı, başarılı olduğu da oldu elendikleri  de oldu.2004 yılında TRT 3 te yayınlanan “Şans Yıldızı” adlı bilgi ve genel kültür yarışmasının  2003-2004 Sezonun birincisi oldu. Star Tv’d e Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek Programına katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.