RTEÜ Dekanı Prof. Dr. Küçük’ün Baba  Acısı!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mehmet Küçük’ün Babası  halk arasında ‘’Horoncu Mustafa’’ olarak tanınan Mustafa Küçük tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

RTEÜ Dekanı Prof. Dr. Küçük’ün Baba  Acısı!
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
14 Temmuz 2020 Salı 16:35

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mehmet Küçük’ün Babası  halk arasında ‘’Horoncu Mustafa’’ olarak tanınan Mustafa Küçük tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Edinilen bilgilere göre Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Üzümözü mahallesi Kırcavulu sakinlerinden merhum Mehmet Ali Küçük’ün oğlu Mustafa Küçük evinde ani rahatsızlanması sonucunda kaldırıldığı Trabzon Fatih Devlet hastanesindeki yaşam mücadelesine 65 yaşında  yenik düştü.

Eşinin Yanında Ebediyete Uğurlanacak;Merhum Mustafa Küçük’ün cenaze merasimi Şalpazarı Üzümözü mahallesinde 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü Saat;11.00’da koronovirüs önlemlerine riayet edilerek kılınacak cenaze namazının ardından 2015 yılında 57 yaşında vefat eden hayat arkadaşı Emine Küçük’ün yanında ebediyete uğurlanacak.

Horoncu Mustafa Küçük Aramızdan Ayrıldı;Şalpazarı Üzümözü Kırcavulu sakini halk arasında horoncu Mustafa olarak tanınan Mustafa Küçük yaşam mücadelesinde evlatlarını büyütebilmek ve onların iyi bir yerlere gelmesini sağlamak adına hayat mücadelesine devam etti. Küçük Düğün davetiyeleri ve Kına merasimleri için halkın bu toplu organizasyonlara katılması için Şalpazarı’nın 3’üncü büyük köyü Üzümözü mahallesini ev geçmeden gezer bilgilendirmede bulunurdu. Bazı semtlerde karşı taraftan sesi güzel olduğundan türküler ve maniler eşliğinde düğün sahibi adına düğün çağırmasında bulunurdu. Akabinde de katılmış olduğu bütün düğün merasimlerinde kıvrak horonuyla dikkat çekerdi.Merhum Mustafa Küçük 1955 doğumlu, 65 yaşında evli 5 erkek evlat Babasıdır.Merhum Mustafa Küçük aynı zamanda Şalpazarı İlçemiz lokantacı esnaflarından Salih Küçük'ünde Babası oluyor.

Merhuma Allah’tan Rahmet başta evlatları olmak üzere yakınlarına sabırlar dileriz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan gumusler - 4 yıl önce
kendisi ile trabzon parkinda tanisdim,ozellikli kisiligi vardi,her gun parkta etkinliklerde bulunurdu arkadaslari ile Allah mekanini guzel eylesin ruhu sad olsun geri kalanlarina sagliklar diliyorum rizeli ayhan gumusler Cayeli