ŞALPAZARI EĞİTİM DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİLERE 11.İNCİ  EĞİTİM SETİ

ŞALPAZARI EĞİTİM DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİLERE 11.İNCİ  EĞİTİM SETİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
13 Eylül 2021 Pazartesi 22:50

TRABZON; Şalpazarı İlçemizin yetiştirdiği değerlerin başında gelen ve her yıl İlçesinin eğitim öğretim gören öğrencileri unutmayarak onların eğitimine destek oluyorlar.

Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Şalpazarı’ndaki tüm ilkokullarda birinci sınıflarda okuyan öğrencilere okuma seti gönderdi. Şalpazarı Atatürk İlkokulu’na gönderilen okuma setleri Eğitim Derneği’nin temsilcisi aynı zamanda Eğitim derneği başkan yardımcısı. Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kemal Türkmen, İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz ve öğretmenler tarafından birinci sınıf öğrencilerine dağıtıldı.

Eğitim Derneği Başkanı İlçemiz Öğrencileri Bizim Canımız

Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin İlçemiz öğrencilerimizin okuyarak hedeflerine bir adım daha yaklaşmaları için 2011 yılında başlattığımız azimli çalışmamızı ilk günkü heyecanla ekip arkadaşlarımızın öz verili çalışmalarıyla  bu yıl 11. Defa İlçemiz öğrencileri için eğitim seti dağıtımına başladık dedi.

Trabzon Şalpazarı İlçemizde 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrenim gören öğrencilerimiz için ‘’ 1.8. ve 12. ‘’ sınıflar eğitim ve sınavlara destek seti kampanyamızın bu yıl 11.sini hayata geçiriyoruz. Eğitim seti dağıtımını İlçemiz de birinci sınıflar ve yeni başlayan öğrencilerimizin yanı sıra İlçemize bağlı taşra okullardaki eğitim seti dağıtımı gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Önümüzdeki günlerde de, LGS'ye hazırlanan sekizinci sınıflar ile, YKS'ye girecek olan on ikinci sınıflar için de desteklerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyoruz.  İnşallah, yüksek öğrenim burslarımızla birlikte, pandemi nedeniyle kesintiye uğramış olan  geleneksel hale getirdiğimiz "7. Şalpazarı Çocuk Ve Gençlik Festivalimizi" de hayata geçirerek her daim, çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Şalpazarı Eğitim Derneği Yönetim Kurulumuza, eğitimcilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

"İşimiz de Gücümüz de Eğitim..."

Hasan KESKİN

Şalpazarı Eğitim KST Derneği Başkanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.