Şalpazarı İHL 23 Nisan Doğumlu Öğrencisine Pasta Sürprizi Yaptı

Trabzon Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kemal Türkmen ve İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından Yurdumuzda uygulanan sokağa çıkma yasağından dolayı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları programı dahilinde 23 Nisan tarihinde doğan İlçemiz Dereköy mahallesinde ikamet eden Güngör Yamaç’a doğum gününde pasta sürprizi yapıldı. Doğum günü pastasının yanında çeşitli hediyeler de getirildi.

Şalpazarı İHL 23 Nisan Doğumlu Öğrencisine Pasta Sürprizi Yaptı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
23 Nisan 2020 Perşembe 13:53

Trabzon Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kemal Türkmen ve İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından Yurdumuzda uygulanan sokağa çıkma yasağından dolayı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları programı  dahilinde 23 Nisan tarihinde doğan İlçemiz Dereköy mahallesinde ikamet eden Güngör Yamaç’a doğum gününde pasta sürprizi yapıldı. Doğum günü pastasının yanında çeşitli hediyeler  de getirildi.

Şalpazarı İamam Hatip Lisesi Öğrencisi Güngör Yamaç’ın ailesi 23 Nisan Çocuklarının doğum günü pastasını bu zor zamanda getiren Okul Müdür ve Emniyet çalışanlarına teşekkür ettiler.

Trabzon Valiliği tarafından 22.04.2020 tarihinde saat;10.00’da Trabzon Vali yardımcısı Mehmet Yapıcı başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve Milli Eğitim Şube Müdür Serkan Harput’un katılımıyla İl geneli ve İlçelerde yapılacak olan 23 Nisan 2020 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasının programa belirlenmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.