Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’ne Uğurlandı

TRABZON; Resmi Gazete’de yayınlanan 2019 atama kararnamesini ile 403 mülki idare amirlerinin görev yerleri değişti bu değiştirilen Mülki amirlerden birisi de Şalpazarı Kaymakamlığı görevinde bulunan Murat Beşikci 32 ay görev yapmasının ardından yeni görev yerinin Diyarbakır merkez Yenişehir Kaymakamı olarak atamasının yapılmasıyla Şalpazarı’nda görev yaptığı mesai arkadaşları tarafından Acısu dinlenme tesislerinde Beşikci onuruna yapılan veda yemeği ile uğurlama programı yapıldı.

Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’ne Uğurlandı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
22 Ağustos 2019 Perşembe 20:56

TRABZON; Resmi Gazete’de yayınlanan 2019  atama kararnamesini ile 403 mülki idare amirlerinin görev yerleri değişti bu değiştirilen Mülki amirlerden birisi de Şalpazarı Kaymakamlığı görevinde bulunan Murat Beşikci  32 ay  görev yapmasının ardından yeni görev yerinin Diyarbakır merkez Yenişehir Kaymakamı olarak atamasının yapılmasıyla Şalpazarı’nda görev yaptığı mesai arkadaşları tarafından Acısu dinlenme tesislerinde Beşikci onuruna  yapılan veda yemeği ile uğurlama programı yapıldı.

Yapılan Konuşmalar Beşikci’yi Duygulandırdı

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan V. Atilla Ataman,  Otahisar Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin ve İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz ile bazı daire amirleri, muhtarlar ve stk temsilcilerinin de katıldığı uğurlama yemeğinde yapılan konuşmalar Kaymakam Beşikci‘yi duygulandırdı.

 Ataman’dan Beşikci’ye iki Kahve Fincanı Hediye

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan V. Atilla Ataman   yaptığı konuşmasın devamında bizler halk arasında bir fincanın 40 yıl hatırı var deriz biz sayın Kaymakamımız Beşikci’ye 2 fincan hediye ederek 80 yıl hatırı olsun diyoruz diye hediyesini takdim etti.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, siyasi parti temsilcileri, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan V. Atilla Ataman yaptıkları konuşmalarda, Kaymakam Murat Beşikci‘nin Şalpazarı’na elinden geldiği kadar hizmet yapmaya çalıştığını ve bu başarısının yaklaşık 300 bin nüfuslu büyük bir ilçeye atanarak taçlandırıldığını ifade ettiler ve kendisine yeni görevinde başarı dileğinde bulundular. Kaymakam Murat Beşikci‘de Şalpazarı’nın meslek yaşamında önemli bir yer tuttuğunu belirterek, “Ben herkesten memnunum. Sizlerden helallik istiyorum. Benim sizde hakkım yok. Çünkü ben görevimi yaptım. Sizin bende hakkınız var. Haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Diyarbakır’a yolunuz düştüğünde mutlaka beklerim. Herkese Allah’a ısmarladık diyorum” dedi.

Bu Konuşma  Klasik Veda Konuşması Değil Buranın Havası Başka

Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci’in Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığına atanmasın ardından Şalpazarı Mülki amirleri tarafından verilen yemek sonrasında bir konuşma yapan Murat Beşikci benim burayla beraber altıncı görev yerim oluyor oralardan ayrılış  veda konuşmalarından farklı olarak buradan ayrılmam daha bir farklı oldu. Doğrusu ben de anlayamadım ancak bir kardeşinizin bir görevi gittiğini farz edelim yayla zamanlarında şenliklerde buluşmak dileğimle diyorum.

Konuşmaların ardından Kaymakam Murat Beşikci‘ye Şalpazarı’na hizmetleri anısına çeşitli hediyeler ve plaketler verildi. Yemeğe katılanlar Kaymakam Beşikci ile birlikte Acısu’daki şenlik alanında fotoğraf çektirdikten sonra Kaymakamla vedalaştılar. Kaymakam Murat Beşikci’nin Çarşıbaşı Kaymakamlığı görevinde bulunan eşi Zerrin Çay Beşikci de Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevine atanmıştı.

Acısu da yapılan Kaymakam Beşikci’ye veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Kaymakam Beşikci onuruna verilen veda yemeğine Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Belediye meclis üyeleri, Ortahisar Belediye Başkan vekili  Ahmet Yüksel Gülay, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan V. Atilla Ataman, İl Kültür Hizmetleri Müdürü Ali Ayvazoğlu, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Soner Dinler, Siyasi Parti temsilcilerinden AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, Bazı daire amirleri okul müdürleri ve mahalle muhtarları hazır bulundular.

Şalpazarı Medya Grubu’ndan Kaymakam Beşikci’ye Teşekkür Plaketi

Resmi Gazete’de yayınlanan 2019  atama kararnamesini ile 403 mülki idare amirlerinin görev yerleri değişti bu değiştirilen Mülki amirlerden birisi de Şalpazarı Kaymakamlığı görevinde bulunan Murat Beşikci  32 ay  görev yapmasının ardından yeni görev yerinin Diyarbakır merkez Yenişehir Kaymakamı olarak atamasının yapılmasıyla Şalpazarı’nda görev yaptığı mesai arkadaşları tarafından bu akşam Acısu dinlenme tesislerinde Beşikci onuruna  yapılan veda yemeği ile uğurlama programına katılan Şalpazarı Basını  Medya Grubu olarak Kaymakam Beşikci’ye Şalpazarı’nda 32 ay görev süresinde İlçeye yaptığı başarılı çalışmaları adına teşekkür plaketini Şalpazarı Medya Grup Başkanı Mustafa Özcan Takdim etti. Özcan Burada yapmış olduğu kısa bir konuşmada veda programına katılanlara   İlçemizden bu akşam veda yemeği ile Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığına uğurladığımız Murat Beşikci Tayinin Trabzon’a  ve Şalpazarı’na çıkmasın ardından ona Trabzon zor bir şehir dediklerini ve Sayın Kaymakamım sen bir git oraya 15 gün dur memnun kalmazsan görev yerini değiştiriz sözü üzerine geldiği Şalpazarı Kaymakamlığı görevinde 32 ay görev yapmasının  ardından ayrılık anısını anlattı. Bu anısını da Şalpazarı’nda bulunan Yeni Şalpazarı Gazetesi, Şalpazarı Ses, Şalpazarı Haber, Şalpazarı Gündem, Şalpazarı Sis Dağı Gündem adına Gazetelerin imtiyaz sahipleri adına Özcan Beşikci’ye takdim etti.

Kaymakam Beşikci Özcan’ın 3 Geldiniz 4 Gidiyorsunuz Sözüyle Bitirdi

Şalpazarı Medya Grup Başkanı Mustafa Özcan’ın Şalpazarı Basını adına yaptığı konuşmanın ardından Şalpazarı Kaymakamı Sayın Murat Beşikci’nin eşi de Zerrin Çay Beşikci de Çarşıbaşı Kaymakamı olarak atanmıştı. Çarşıbaşı Kaymakamı Beşikci Diyarbakır Vali yardımcısı olarak ataması yapıldı. Beşikci çiftin Trabzon’da dünyaya gelen çocukların nüfus cüzdanın Şalpazarı yazdığını artık bende sizden birisiyim diyerek sözlerin tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.