Şalpazarı'nda 18 Mart Şehitler Günü Programı Yapılmayacak

Yurdumuz genelinde baş gösteren corona virüs tedbirlerinden dolayı bu günden geçerli olarak üzere eğitim öğretime 2 hafta ara verildiği öğrenci ve öğretmenlere duyurulmuştu.

Şalpazarı'nda 18 Mart Şehitler Günü Programı Yapılmayacak
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
16 Mart 2020 Pazartesi 22:02

Yurdumuz genelinde baş gösteren corona virüs tedbirlerinden dolayı bu günden geçerli olarak üzere eğitim öğretime 2 hafta ara verildiği öğrenci ve öğretmenlere duyurulmuştu.18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıl dönümü tören programında bazı etkinlikler korona virüs önlemleri kapsamında iptal edildi.Corona virüsünün salgın olarak yayılmaması için alınan tedbirler doğrultusunda Yurdumuz genelinde olduğu gibi Şalpazarı İlçesinde de 18 Mart Şehitler günü 18 Mart 2020 Çarşamba günü saat;10.00 da Atatürk anıtına çelenk sunumu akabinde de saygı duruşu İstiklal Marşının okunmasıyla beraber son bulacağı belirtildi.

Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal ve ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılacağı belirtilmişti. Resmi yapılan açıklamaya göre çelenk sunumu 15 kişiyi geçmeyeceği de yapılan açıklamalar arasında yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.