ŞALPAZARI YENİ PTT HİZMET BİNASI TEHLİKELERİYLE HİZMETE BAŞLADI

TRABZON;Şalpazarı Kireç mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyetini sürdüren Şalpazarı PTT Hizmet binası yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

ŞALPAZARI YENİ PTT HİZMET BİNASI TEHLİKELERİYLE HİZMETE BAŞLADI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
20 Şubat 2020 Perşembe 10:34

TRABZON;Şalpazarı Kireç mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyetini sürdüren Şalpazarı PTT Hizmet binası yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Şalpazarı Yeni PTT Hizmet Binası Hep Tehlike Odaklı; Şalpazarı Kireç mahallesi Cumhuriyet Caddesinde faaliyetini sürdüren PTT yeni hizmet binası aynı cadde üzerinde bulunan Köprü girişinde yapılan tadilat sonrasında hizmet vermesi için Şalpazarı'nın haftada bir kurulan Pazar alışverişi öncesinde hizmet faaliyetlerine başladı.

PTT Hizmet Binası Giriş Kapısı Dışa Açılıyor; Trabzon Şalpazarı İlçemizde yaşamlarını sürdüren halkımızın bir çoğu yaşlı ve bir o kadarda PTT kapısına ulaşabilmeleri için 4 merdiven basamağı çıkacaklar ve içeriye giriş yapabilmeleri için kapıyı iteleyecekler ancak kapı açılmayacak nedeni ise kapı dışa merdiven tarafına açılıyor o da açabilirsen tabi kale kapısı gibi.

PTT ATM'si Hep Tehlikeli Yerde Bulunuyor; Şalpazarı'nda yeni yerinde hizmet faaliyetlerine başlayan PTT Binası para çekmede kullanılan ATM'nin olduğu yerde bulunan korkuluk yeteri seviyede güvenli olmadığı gibi araları çok geniş çocuk ve yaşlılarda kayarak 30 metreden Ağasar Deresini iki kolundan birisi dereye düşebilirler.

ATM'den Çekilen Para Yaşlıların Elinden Kayarak Dereye Düşer; Şalpazarı genelinde bulunan PTT ATM'sini genellikle yaşlı büyüklerimiz kullanır ve ATM'den aldıkları paralarını yine de saydıklarına çoğu zaman şahit olduk. Bu esnada rüzgarın etkisiyle uçan para direk Ağasar deresine düşeceğinden paranın peşinden de o insanın haline siz okuyucularımız karar versin diyoruz.

Engelli Rampası Yetersiz; Şalpazarı Yeni PTT Hizmet binasının neresinden bakarsanız bakın tehlikeden başka bir şey göze takılmıyor. PTT yeni Hizmet binası giriş kısmı İlçe merkezinden hastane caddesi rampasından Postane tarafına kısa bir engelli rampası yapılmış ve yetersiz durumda.

PTT ATM'si Engelli Girişine Yapılabilirdi; PTT binasının yeni yerinde faaliyete başlamasıyla beraber sorunlar bir biri ardına gözlemlerimize takıldı. Tehlikeli olan para ATM'si engelli rampasının yanında buluna boş alana yapılabilirdi.

Konuyu PTT Yetkilisine Anlattık ;Şalpazarı'nda yeni yerinde faaliyetine başlayan PTT binası yetkilisine konuyu arz ettik o da bina düzenlemesi yapana anlattığını ancak bir sonuç alamadığını belirtti.
Kapının Üzerinde Yazı yazıyor Geri Çekin Diye; İlgili yetkiliye Giriş kapısını bari İlçede bulunan yaşlıları göz önünde bulundurarak kapıyı İçeri açabilirsiniz diye öneri sundum yetkili kapının üzerinde geri çekin diye yazıyor dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.