Şalpazarı’nda 19 Eylül 2020  Gaziler Günü Kutlandı.

Trabzon Şalpazarı’nda 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle  anma programı düzenlendi.19 Eylül Gaziler Günü programı dahilinde Atatürk ve Türk Büyükleri anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşımız okundu.Şalpazarı Atatürk Ortaokulu bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına  Kaymakamlık çelengini İlçe Kaymakamı Uğur Ünsal sundu. Şalpazarı Belediyesi çelengini Belediye Başkanı Refik Kurukız sundu. 19 Eylül Gaziler günü anısına olan çelengi Şalpazarı Belediye Başkan vekili gazi Erdal Kumaş ve İbrahim Aydan tarafından sunumun ardından program Yurdumuz genelinde alına Korornovirüs Covid-19 önlemleri uygulaması gereğince son buldu.

Şalpazarı’nda 19 Eylül 2020  Gaziler Günü Kutlandı.
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
19 Eylül 2020 Cumartesi 12:02

Trabzon Şalpazarı’nda 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle  anma programı düzenlendi.19 Eylül Gaziler Günü programı dahilinde Atatürk ve Türk Büyükleri anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşımız okundu

.Şalpazarı Atatürk Ortaokulu bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına  Kaymakamlık çelengini İlçe Kaymakamı Uğur Ünsal sundu. Şalpazarı Belediyesi çelengini Belediye Başkanı Refik Kurukız sundu.

19 Eylül Gaziler günü anısına olan çelengi Şalpazarı Belediye Başkan vekili gazi Erdal Kumaş ve İbrahim Aydan tarafından sunuldu.

Akabinde program Yurdumuz genelinde alına Korornovirüs Covid-19 önlemleri uygulaması gereğince son buldu.

Şalpazarı’nda düzenlene 19 Eylül Gaziler günü kutlama programına Şalpazarı İlçe Kaymakamı Uğur Ünsal, Belediye Başkanı Refik Kurukız,Şalpazarı Jandarma Komutanı Serdar Ceylan, Şalpazarı Şerhit Olgun Gülay Polis Merkez Amir vekili Komiser Ahmet Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz Gaziler ve bazı siyasi parti temsilcileri hazır bulundular.

19 Eylül 2020 Gaziler Günü Gazi Cevat Özdemir ait bir konuşma yaptı.Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Üzümözü mahallesinde 15.10.1968 yılında doğan 1989 yılında askerlik görevini yaptığı sırada Şırnak Cizre Gabar Dağındaki PKK ile girilen bir çatışmada yaralanarak gazi olan Gazi Cevat Özdemir 19 Eylül 2020 Gaziler Günü anısına ait bir konuşma yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.