Şalpazarı’nda Halk Tedirgin 2.Covid19 Vakası Geyikli’de

Şalpazarı’nda Halk Tedirgin 2.Covid19 Vakası Geyikli’de
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
18 Temmuz 2020 Cumartesi 00:48

Şalpazarı’nda Halk Tedirgin 2.Covid19 Vakası Geyikli’de hörüldü:Dünyayı etkisi altına alan ve Yurdumuzda etkili olan Koronovirüs Covit19 hastalığı Şalpazarı İlçemizde yok diye veryansın yaptık ve bu bağırmalarımızın kabinde geçtiğimiz günlerde Şalpazarı İlçesine bağlı Çamlıca mahalle sakinden bir vatandaş tarafından 18 kişiye yapılan test sonrasında 1 testleri pozitif çıkarak tedavi altına alınmıştı.Bu pozitif vaka çıkanların ikamet ettikleri evlerden 3 tanesi karantinaya alınmıştı.

2. Covid19 Vakası Geyikli Mahallesinde Görüldü:Trabzon Şalpazarı Geyikli mahalle muhtarı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Geyikli mahallesi sakinlerinden A.G-D.G-S.G yüksek ateş şikayetlerinden dolayı  Vakfıkebir Devlet hastanesine müracaat etmeleriyle test sonuçlarının pozitif çıkmasın ardından Trabzon’da bir hastanede tedavi altına alındığını belirtti.

Test sonucu pozitif çıkan üç hastanın  Trabzon’dan gelen yakınında yapılan test sonucunda pozitif olmasıyla beraber  sayın 4 olduğunu.Belirten Mahalle muhtarı Muhammet Gülay bu pozitif vakalarla yakın temas olan varsa en yakın sağlık kuruluşlarını gitmeleri için gerekli bilgilendirmeyi yapıyoruz dedi. Muhtar Gülay umarım bu vakalar artmadan önlem alınır İlçe ve mahalle halkı tedirgin durumda dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.