Trabzon’da Yaktığı Çalı Çırpı Ateşinden Yaralandı

TRABZON; Şalpazarı İlçesine bağlı Çetrik mahallesi sakinlerinden   (kenanu)  olarak tanınan halk arasında Halil Kenan ikamet ettiği bahçede ...

Trabzon’da  Yaktığı Çalı Çırpı Ateşinden Yaralandı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
09 Mart 2020 Pazartesi 17:17

TRABZON; Şalpazarı İlçesine bağlı Çetrik mahallesi sakinlerinden   (kenanu)  olarak tanınan halk arasında Halil Kenan ikamet ettiği bahçede çalı çırpı yakarken havanın da sıcak olmasından dolayı çevredeki otların tutuşmasıyla doğa bilecek yangın tehlikesini önlemek istediği sırada yangından yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Şalpazarı Çetrik mahallesi sakini Halil Kenan bahçe temizliği yaparak tutuşturduğu çalı çırpının çevreye yayılmasıyla doğa bilecek yangın tehlikesi olmaması için yangını söndürmeye çalışırken vücudunda yanıklar meydana geldi. Yangından etkilenen Halil Kenan’a ilk müdahale Şalpazarı İlçe Hastanesinde yapılmasın ardından KTÜ Tıp fakültesine sevk edilmiştir. Burada tedavisine devam ediliyor. Genel olarak sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

61.COM.TR Ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletirz Halil Kenna Amacamıza

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.