Trabzonspor Sevdalısı Jandarma Astb Çavuş Fatih Karagöz Şehit Düştü

TRABZON;Şalpazarı İlçesi yıllardır göç vermeye devam ediyor Şalpazarı İlçesine bağlı Kabasakal mahallesi sakinlerinden Selahattin Karagöz de çocuklarına daha iyi bir yaşam sunması için gurbete çıkmış. Şalpazarı İlçemiz sakini Selahattin Karagöz'ün Jandarma Astsubay Çavuş oğlu Fatih Karagöz Van’ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ faciasının 2.sinde çığ altında kalarak şehit oldu

Trabzonspor Sevdalısı Jandarma Astb Çavuş Fatih Karagöz Şehit Düştü
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
05 Şubat 2020 Çarşamba 22:56

TRABZON;Şalpazarı İlçesi yıllardır göç vermeye devam ediyor Şalpazarı İlçesine bağlı Kabasakal mahallesi sakinlerinden Selahattin Karagöz de çocuklarına daha iyi bir yaşam sunması için gurbete çıkmış. Şalpazarı İlçemiz sakini Selahattin Karagöz'ün Jandarma Astsubay Çavuş oğlu Fatih Karagöz Van’ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ faciasının 2.sinde çığ altında kalarak şehit oldu.

Edinilen bilgilere göre dün akşam saatlerinde Van’ın Bahçesaray da meydana gelene çığ faciası kurtarma ekibinde görevli olduğu sırada ikinci defa çığ kayması sonucunda Jandarma Astsubay Çavuş Fatih Karagöz’ün şehit olduğu belirtildi. Jandarma Astsubay Çavuş Fatih Karagöz’ün Babası Şalpazarı Kabasakal mahallesinde olup Şehit Karagöz Giresun da Dünyaya gelmiş ve halen Şehit Fatih Karagöz’ün Ailesi İzmit Uzuntarla da ikamet ediyor.61.COM.TR olarak Şehitimizin evinin bulunduğu mahalle muhtarıyla irtibata geçtik ve Şehit evine taziye ziyaretlerine gelenlerin olduğunu ancak Marmara Bölgesinde devam eden olumsuz hava koşullarının'dan dolayı şiddetli fırtınanın devam ettiğini belirtti.


Gazetemizi arayarak resmi bilgi almak isteyenlerin akınına uğradı haberleşme telefonumuz sosyal medya sayfalarında yanlış şekilde haber yapılarak bilgi paylaşımı yapıldığını ve Şehitimizin cenazesinin nerede toprağa verileceği soruyorlar. Bizlerde habercilik ve okuyucularımızı bilgilendirmek adına konuya açıklık getirelim istedik.
Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Fatih Karagöz'ün 06.02.2020 Perşembe günü Van da yapılacak törenin ardından ikamet ettikleri Baba ocağı İzmit Uzuntarlada yapılacak törenin ardından toprağa verilecek.

61.COM.TR Ekibi Olarak;Şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.