TRAFİK KURALINA UYMAK SONU OLDU

TRAFİK KURALINA UYMAK SONU OLDU
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
14 Ağustos 2020 Cuma 21:39

Trabzon  Şalpazarı İlçesi Kabasakal köyü sakinlerinden Sakarya Çaybaşı’nda ikametgah eden (Dolinin Emin'in Torunu ) Resul Ankıt’ın kullandığı araca kırmızı ışıkta kurşun yağdırdılar.


Edinilen bilgiye göre 29 yaşındaki S.Ç, eski nişanlısı 24 yaşındaki Merve Nimet Ş’nin nişan törenini bastı.

Şüpheli S.Ç tartıştığı eski nişanlısı Merve Nimet Ş ile annesi Melahat Ş. Babası Kurtuluş Ş ve Nimet Ş’nin yeni nişanlısı Hüseyin D’yi yaralayarak olay yerinden kaçtı.


Daha sonrasında şüpheli Ş.Ç’nin evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen ağabeyi M.Ç olayı duyarak olay yerine gitmek istedi.


M.Ç iddialara göre kırmızı ışık duran ve kendisine yol vermediği için sinirlenerek 54 ADG 864 plakalı otomobile kurşun yağdırdı.


Meydana gelen ikinci saldırıda Trabzon Şalpazarılı Adapazarı Çaybaşı Tepe Mahallesi sakinlerinden Resul Ankıt olay yerinde hayatını kaybetti.

Resul Ankıt Sakarya Çaybaşı Tepe Mahalle mezarlığına defnedilirken , olayla ilgili şahıslar emniyet güçleri tarafından tutuklanarak ceza evine sevk edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.