Ülkemize Evde Kalarak Destek Olalım

Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, ülkemiz zor bir süreçten geçiyor ''Ülkemize Evde Kalarak Destek Olalım'' diyerek ilçe halkına seslendi.

Ülkemize Evde Kalarak Destek Olalım
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
26 Mart 2020 Perşembe 17:49

Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, ülkemiz zor bir süreçten geçiyor ''Ülkemize Evde Kalarak Destek Olalım'' diyerek ilçe halkına seslendi.

Mecbur Kalmadıkça Sokaklara Çıkmayalım;Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Çin'de ortaya çıkan ve dünya ülkelerine yayılarak ölümlere neden olan koronavirüsü'ne önlem için Ülkemizde 21 Mart 2020 saat 24.00'dan sonra geçerli olmak şartıyla 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan hastalara sokağa çıkmama yasağı getirildi.

İlçe Halkınıza Uyarılarımız Devam Ediyor;Şalpazarı Belediye Başkanı Kurukız Ülkemizde olduğu gibi İlçemiz Belediyesi, Kaymakamlık, Jandarma Emniyet Kuvvetleri ve İlçe Müftülüğü olarak koordineli bir şekilde halkımızın can güvenliği ve sağlığı için herekli çalışmalarımız yapılarak mahalle camilerinden de vakit ezanlarının akabinde Koronavirüs bilgilendirilmesi yapılıyor.

Kitap Okuyalım Ailemiz İle Vakit Geçirelim;Başkan Kurukız; devletimizin kurallarına uyalım sağlığımız için evde kalalım ailemizle beraber vakit geçirelim. Kitaplar okuyalım.  Evde eğitim gören öğrencilerimize destek olalım.

Sağlık Personelimiz Bizler İçin Çalışıyor;Geçtiğimiz günlerde ülkemizin değişik yerlerinde Sağlık Personeline destek amaçlı yapılan programa bizde Şalpazarı Halkı olarak yanlarında olduğumuzu bildirdik. Onlar bizim sağlığımız için çalışırken bizlerde evde kalarak onlara destek olalım bu arada son olarak MSB tarafından yapılan açıklamaya göre Irak'ın Haftanin Bölgesinde bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman askerimizde yaralanmış kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.