ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI’NDAN ŞALPAZARI ZİYARETİ

TRABZON/ŞALPAZARI; Yurt gezilerinin Karadeniz Bölgesi İllerinde ziyaretlerine devam eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr.Sinan Ateş Ülkü Ocaklarındaki Bayrak değişimleri için gerçekleştirdiği ziyaretlerinin bir bölümü için Trabzon Şalpazarı Ülkü ocaklarını da ziyaret etmeyi unutmadı.

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI’NDAN ŞALPAZARI ZİYARETİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
09 Ağustos 2019 Cuma 22:21

TRABZON/ŞALPAZARI; Yurt gezilerinin Karadeniz Bölgesi İllerinde ziyaretlerine devam eden  Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr.Sinan Ateş Ülkü Ocaklarındaki Bayrak değişimleri için gerçekleştirdiği ziyaretlerinin bir bölümü için Trabzon Şalpazarı Ülkü ocaklarını da ziyaret etmeyi unutmadı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş’i  Şalpazarı’na gelişi sırasında Belediye Başkanı Refik Kurukız, Belediye Başkan yardımcıları, Ülkü Ocakları Şalpazarı Başkanı Mustafa Koç ve kalabalık bir genç gurubu  karşıladı.

Şalpazarı ziyaretine gelene Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve beraberindekilerle İlçe de bir dizi ziyaretlerde bulunmasın ardından ayrıldı.  

  

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, Türkiye'nin Karadeniz bölgesine bir dizi ziyarette bulundu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, Karadeniz bölgesinde bulunan Ülkü Ocaklarına ziyarette bulundu. Ziyaretleri kapsamında; Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Gümüşhane vilayetlerine giden Ateş, bazı şehirlerde de yeni görev atamaları gerçekleştirdi. Karadeniz vilayetlerine yaptığı ziyaretlerde; MHP İl Başkanlıkları ve Ülkü Ocaklarında partililer ve gençlerle bir araya gelen Ateş, gittiği şehirlerde belediye başkanları, partililer ve gençler tarafından ağırlandı<

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.