ÜMİT SEFA & RUMEYSA SEDANUR MUTLULUĞA ADIM ATTILAR

ÜMİT SEFA & RUMEYSA SEDANUR MUTLULUĞA ADIM ATTILAR
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
20 Haziran 2020 Cumartesi 22:23

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Üzümözü mahallesi Almancı Mehmet Özen’in torunu Menşüre & Ahmet Özen çiftinin Uzman Çavuş Oğlu Ümit Sefa Özen Beşikdüzü Beşikdağ mahallesi sakini Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet & Sema Gören Çiftinin Trabzon’da Özel bir hastanede görev yapan biricik kızı Rumeysa Sedanur Gören mutluluğa giden yolda aldıkları kararları Özen ve Gören Ailesinin onaylamasıyla ilk adımlarını attılar.

Özen & Gören Aileleri Covit19 Önlemlerine Uydulari;Dünyada olduğu gibi Yurdumuzda da dört aydır mücadelesi yapılan Koronovirüs Covit19 Pandemi hastalıklarından dolayı alınan bir dizi tedbirlerin Haziran ayın başında esneklik kazanmasının ardından Nikah merasimlerindeki 24 kural uygulaması gibi kararların alınmasının yanı sıra Düğün mevsimi olan yaz ayının Temmuz ayında yeni düzenlemeler yapılacağı İçişleri bakanlığı tarafından belirtilmişti.

Covit19 Süresi Hızlandırdı;Koronovirüs Covit 19 Pandemi hastalığından dolayı Özen ve Gören Aileleri arasında sade bir merasimle gerçekleşen söz ve nişan merasimin ardından Beşikdüzü İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu tarafından Müftülük Nikah salonunda Özen ve Gören çiftinin nikahları kıyıldı.

Sosyal Mesafeli Nikah Merasimi;Trabzon Şalpazarı Üzümözü mahalle si sakini Özen Ailesiyle Beşikdüzü Beşikdağ mahalle sakini Gören Ailesine ait evlatlarının bu mutluluğa giden yol öncesinde Beşikdüzü İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, evlilik konusunda önemli konulara temas etti. İslam dininin aile yapısına ve karı koca saadetine bakışını anlatan Müftü Kadıoğlu, nikahı kıydıktan sonra dua etti.

Düğün Merasimi Temmuz Ayında Netlik Kazanacak;Edinilen bilgilere göe Ümit Sefa ve Rumeysa Sedanur çiftinin evlilik merasimi Temmuz ayında başlayacak düğün merasim program sonunda netlik kazanacağı belirtilirken daha sağlıklı bir şekilde bir yıl sonrada düşünülebilir dedi aile yakınları.

                                                                                                                                         

Evlilik Cüzdan Geleneği Bozulmadı;Müftü Kadıoğlu, evlilik cüzdanını gelin hanıma verirken önemli tavsiyelerde bulundu ve çifte Kur'an-ı Kerim ve Dini kitaplar hediye etti. Kızının nikahı kıyılırken nikah şahidi olan Beşikdüzü AK Parti ilçe Başkanı sayın Ahmet Gören, ev sahipliği yapan ve nikahı kıyan ilçe Müftüsü sayın İbrahim Kadıoğlu'na teşekkür etti.

Hayatlarını birleştiren Rumeysa Sedanur Gören ile Ümit Sefa Özen çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.