Vali Ustaoğlu'na Kurukız'dan Anlamlı Hediye

Trabzon Valisi sayın İsmail Ustaoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şalpazarı'na geldi.

Vali Ustaoğlu'na Kurukız'dan Anlamlı Hediye
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
29 Aralık 2020 Salı 20:50

Vali Ustaoğlu, ilçemizde tamamlanma aşamasında olan yeni Hükümet Konağı, Şalpazarı Gençlik Merkezi, Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Kurukız'ı makamında ziyaret etti.Kurukız Vadi projesi ve Vadi içerisindeki binaların cephe giydirme ve ışıklandırılması , sokak aydınlatması, Belediye Binamızda yapımı tamamlanmak üzere olan gençlik merkezi ve spor salonu, Belediye binamızın girişine yapılacak olan etnografya müzesi, Geyikli de bulunan Belediye ek hizmet Binamızda yapacak olduğumuz tekstil fabrikası, Hürriyet Meydanı cephe giydirmesi hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca Kurukız Şalpazarı Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu fotoğraf yarışmasında birinci gelen fotoğrafı Vali Ustaoğlu'na takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.