Yaşama Tutunmak Güzel

TRABZON;Şalpazarı İlçesine bağlı Akçiriş mahallesinden emekli Öğretmen Hava Yavuz & Şoför esnafı Mustafa Yavuz’un büyük oğlu Aslan yavuz 2012 yılında silindirle beraber Ağasar deresine düşerek yaralanmıştı.

Yaşama Tutunmak Güzel
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
24 Eylül 2019 Salı 22:52

TRABZON;Şalpazarı İlçesine bağlı Akçiriş mahallesinden emekli Öğretmen Hava Yavuz & Şoför esnafı Mustafa Yavuz’un büyük oğlu Aslan yavuz 2012 yılında silindirle beraber Ağasar deresine düşerek yaralanmıştı. Yavuz aradan geçen 7 yılda yaşama tutunmak kadar güzel bir şey olamaz o günleri Allah bir daha kimseye göstermesin dedi.

Aslan Yavuz hatırlanacağı gibi 26 Nisan 2012 tarihinde özel bir inşaat firmasına ait silindir ile seyir halinde olduğu öğle saatlerinde Şalpazarı Beşikdüzü Karayolu üzerinde İlçeye bağlı Kireç mahallesi Kısıkköprü mevkiinde kullandığı silindirin direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle beraber eski kemer köprü ve yeni köprü arasından Ağasar Deresine yuvarlandı. Kazayı gören Yavuz’un arkadaşları kaza yerine çağırdıkları 112 Ambulansla önce Şalpazarı Devlet Hastanesine buradan da Trabzon KTÜ Farabi hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.

Bundan Sonrasını Kazayı Yaşayandan Dinleyelim

Şalpazarı Beşikdüzü Karayolunda 2012 yılında meydana gelen silindir kazasıyla Ağasar Deresine düşerek yaralanan ve bir süre kaldırıldığı hastanede tedavi görmesinden sonra taburcu olarak yaşam mücadelesine kaldığı yerden devam eden Aslan Yavuz yaşama tutunmak kadar güzel bir şey olamaz dedi.

Hayatımı Obezite Olmayışıma Borçluyum

Haber Müdürümüzün bundan yaklaşık olarak 7 yıl 5 ay önce yaşadığı talihsiz bir kaza sonucu silindirle Ağasar deresine yuvarlandığında yapısal olarak kilo alamadığı için zayıf olmasına borçlu olduğunu eğer obezite birisi olarak bu kaza yaşansaydı şu an bilemiyorum ne olacağını yuvarlanan silindir ters dönmesiyle beraber koltuk ile dere arasında ters dönen silindirin altında kaldım yardıma gelenler tarafından kurtarılarak bu güzel günleri gördüm.

Hayat Bana Daha Güzel Bakmaya Başladı

Kazanın yaşanmasından sonra aradan geçen 2 yıl içinde Çocukluk arkadaşım olan ve şu an bana 2 Dünyalar kadar güzel 2 evlat veren eşimle 2014 yılında evlendim. Bu mutlu evliliğimizden 1 kız, 1 erkek çocuğum var. Şu anda ilerleyen yaşıma rağmen kilo aldırıcı yemeklerden kaçınıyorum ve kendi kendimin doktoru olarak hayatı olanca güzellikleriyle eşim, çocuklarım ve ailemle beraber yaşamaya devam ediyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayram uslu - 5 yıl önce
Geçmiş olsun tekrar Allah o günleri yaşatmasın