YAZAR  SATGUN ÖZCAN'A İMZALI KİTABINI HEDİYE

Şalpazarı Ses Haber ve 61.com.tr  editörü Mustafa Özcan’a Hatice Satgun imzalı kitabını verdi

YAZAR  SATGUN ÖZCAN'A İMZALI KİTABINI HEDİYE
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
09 Ocak 2020 Perşembe 17:28

Giresun 1. Kitap Fuarı’ndan Özcan’a İmzalı Kitap;Giresun 1. Kitap Fuarında BGC Yönetim Kurulu Üyesi Özcan’ı Giresun Kitap fuarında gören değerli meslektaşlarımız ve yazarlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi görülmeye değerdi. Bir ara BGC Başkanı Gelleci Mustafa bey her nereye varsak hep seni bir tanıyan çıkıyor burada da bulunan bazı  yazarlarımızın göstermiş oldukları ilgiden dolayı sana teşekkür ederim dedi..

Giresunda 04-12 Ocak 2020 tarihlerinde devam eden 1.Giresun Kitap furındaki Giresun’lu yazarlarımızn teşir stantlarını BGC adına gezdiğimiz sırada ‘’Ayrılık Şımarmasın’’  kitap yazarı olan ve tabiri yerinde olarak kullandığımız bir kelime vardır on parmağında on marifet diye dedikleri bu olsa gerek 50 yaşındaki bu bayan kardeşimiz  bir çok sivil toplum dernek oluşumlarında yer aldı. Almış olduğu görevleri burada saymaya kalksak zamanımız yetmez BGC Yönetim kurulu üyesi ve Şalpazarı Ses Haber ve 61.com.tr  editörü Mustafa Özcan’a kendi yazmış olduğu ‘’Ayrılık Şımarmasın’’ adlı kitabını takdim etti. 

Giresun’lu yazar  fHatice Satgun TİGAD Kent Başkanı Karadeniz ve Giresun Bölge Temsilcisi olarak faal bir şekilde görevine devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.