KRAL İŞİNİ BİLİR

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaşma ile birlikte 130. kez karşı karşıya geldi Geride kalan maçlarda siyah-beyazlıların 53-45 üstünlüğü bulunuyor. Süper Lig'in 23. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Beşiktaş ile Trabzonspor bugün saat 20.00'de Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

KRAL İŞİNİ BİLİR
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
22 Şubat 2020 Cumartesi 23:09

Bu derbide yine Süper ligin gol kralı Şorlot müsabakanın hemen başında 5. dakikada Trabzonspor'u 1-0 olarak öne geçirdi. Bundan sonra Beşiktaş daha atak oynamasına karşın Trabzonspor ilk yarıyı galibiyetle tamaladı. Beşiktaş Trabzonspor karşılaşmasının ikinci yarısının ilk yarısından daha çok çekişmeli geçeceği beli oluyordu.


Beşiktaş Trabzonspor karşılaşmasın ikinci yarısında etkili oyununda önce beraberliği akabinde de galibiyeti yakalayan Beşiktaş zaman zaman Trabzon kalesine çok etkili geldiği anlar oldu ancak Trabzon Kalecisi Uğurcan Çakır'ın müthiş kurtarışları her zaman olduğu gibi takımının son anda ligin kralının attığı son saniye golüne kadar müthiş kurtarışlara imza attı.İstanbul'dan Trabzonspor şampiyonluğa giden yolda altın değerinde 1 puan alarak taraftarlarını mutlu etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.