Trabzonspor, Teknik Direktör Ünal Karaman ile yollarını ayırdı

Son dakika haberine göre Trabzonspor, Teknik Direktör Ünal Karaman ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor, Teknik Direktör Ünal Karaman ile yollarını ayırdı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
29 Aralık 2019 Pazar 21:10

Trabzonspor, Süper Lig'de ilk yarının son maçının ardından flaş bir karara imza attı. Yayıncı kuruluş beIN Sports'un haberine göre bordo-mavili takım, Teknik Direktör Ünal Karaman ile yollarını ayırdı. Kulüp çalışanlarıyla vedalaşan deneyimli teknik adamın, Trabzonspor'dan sezon sonuna kadar olan alacaklarını almak şartıyla ayrıldığı ifade edildi. Karaman yıllık 4.5 milyon lira kazanıyordu.


Trabzonspor'un Kayserispor'u 6-2 yendiği maçın ardından konuşan Karaman, "Kamuoyu nezdinde birçok söylem, dedikodu farklı şekilde algılanabiliyor. Çalışan profesyonellerin, başkan ve yönetim kurulunun çalışıp çalışmama lüksü varsa, teknik direktörlerin ve profesyonellerin de çalışıp çalışmama gibi bir lüksü var. Profesyonelliğin içerisinde bunlar olabilen şeyler. Evet konuşulur, bu dikkate alınabilir, düşünülebilir, seçeneklerden bir tanesidir. Oyuncularla vedalaşırken bile aynı şeyleri söyleriz. Çünkü onlarda profesyonel, bizde profesyoneliz. Bizi yöneten, bize bu görevi veren insanlar yarın farklı bir düşünce ile karşımıza çıkabilir. Bizde çok kullanılır, 'gidip de dönmemek, gelip de görmemek var'. Bunlar her dönemde olabilir. Sonuçta yola gidiliyor, seyahat yapılıyor, izin isteniliyor. Bunlar sporun içerisinde olabilecek şeyler." demişti.


Tecrübeli teknik adam, bordo-mavili takımın başında çıktığı 71 maçta 36 galibiyet, 18 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı. Trabzonspor bu sezon 17 maçta topladığı 32 puanla ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.