35 YILDIR DEĞİŞMEYEN BAŞKAN

35 YILDIR DEĞİŞMEYEN BAŞKAN
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
25 Ağustos 2020 Salı 21:55

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tonya İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede 35 yıldır ilçe başkanlığını yürüten Mustafa Baki yeniden başkanlığa seçildi. İlçe teşkilat binasında yapılan kongreye MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da katıldı.

Kongrede gelir gider raporları ayrı ayrı okunarak ibra edilmesinden sonra dilek ve temenniler bölümüne ge MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesaj okundu. Mesajda Bahçeli “Çok değerli dava arkadaşlarım, öncelikle hepinizi hasretle, hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum. Tarihi nitelikli görev ve sorumluluğunuzu heyecanla yerine getirmek maksadıyla içinde bulunduğunuz salonda toplandınız, bir araya geldiniz. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi'nin 50 yıllık tecrübe, birikim, ilkeli ve ülküyle temellenmiş sağlam duruşunu en iyi şekilde, en emin yollardan geleceğe taşıyacaksınız. Kongreden çıkacak siyasi neticenin ilçenize, milletimize, ülkemize ve Türk siyasetine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Okunan mesajın ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile kongreye giren mevcut İlçe Başkanı Mustafa Baki yeniden ilçe başkanlığa seçildi.

Haber Kaynağı;Tonya Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.