AYDIN’DAN BEŞEL’E ZİYARET

AYDIN’DAN BEŞEL’E ZİYARET
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
07 Ağustos 2020 Cuma 19:54

AYDIN’DAN BEŞEL’E ZİYARET;Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisinde okuduğu dönemde arkadaşı olan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’e sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Rize’ye oradan da arkadaşının düğününe katılmak için Trabzon’a gelen Aydın Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile buluşarak eski dostu Osman Beşel’e ziyaret için Tonya’ya geçti.


CANİK ŞELALESİ HAYRAN KALDI;Cora, Beşel ve Aydın uzunca süre sohbetlerinin ardından bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Önce Ak Parti Tonya İlçe Başkanlığının yolunu tutan Aydın, Cora ve Beşel, annesi vefat eden eski ilçe başkan yardımcısı Şakir Tokul’a başsağlığı dileklerini iletti. 3 siyasi ismin bir sonraki durağı ise Canik Şelalesi oldu.

Canik Şelalesi yürüyüş yolu ve şelaleyi gören Antalya Milletvekili Aydın’ı, şelalenin güzelliğine mest etti. Hayranlığını gizleyemeyen Aydın, geceyi Tonya’da geçirip bugün Trabzon’dan ayrıldı.

Haber Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.