Düzköy-Tonya-Beşikdüzü Karayolu’nda Çalışmalar Yeniden Başladı.

Düzköy-Tonya-Beşikdüzü Karayolu’nda Çalışmalar Yeniden Başladı.Trabzon Tonya’nın çehresini değiştirecek olan bu yol AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora ve Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun yoğun çabaları sonucu yeniden ihale edilmişti.

Düzköy-Tonya-Beşikdüzü Karayolu’nda Çalışmalar Yeniden Başladı.
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
12 Mayıs 2020 Salı 04:12

Düzköy-Tonya-Beşikdüzü Karayolu’nda Çalışmalar Yeniden Başladı.Trabzon Tonya’nın çehresini değiştirecek olan bu yol AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora ve Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun yoğun çabaları sonucu yeniden ihale edilmişti.2006 yılında startı verilen ancak zayıf müteahhitlerinin yavaş çalışması sonucu Kaleönü Mahallesi’nin Acısu mevkiine kadar yapılabilen yol bitirilememişti.

Acısu’dan Tonya yönüne zaman zaman yürütülen çalışmaların ardından yol Beza mevkiinde durmuştu. İhaleyi kazanan Bakız İnşaat, yol çalışmalarına dün itibarı ile yeniden start verdi. Korkmazlı mevkiinden başlanan yol çalışması, Çayırbağı’nın Acısu mevkisine kadar yapımı tamamlanan yol ile birleştirilecek ve yıllardır yapımı bitirilemeyen Düzköy-Çayırbağı-Tonya Karayolu bu şekilde tamamlanmış olacak.

Yol yapım çalışmalarını yerine inceleyen AK Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu, bir süredir devam etmekte olan Tonya Düzköy Karayolu yol yapım çalışmasının Bakız İnşaat’ın güçlü makina kadrosuyla başladığını belirterek, “İlçemizin çehresini değiştirecek olan bu yolun yeniden başlamasında emeği geçen herkese ve bu yolun bir an önce bitirilmesi için büyük çaba sarfeden Milletvekilimiz Sayın Salih Cora’ya, Karayoları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

kaynak;Tonyanın sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.