ESKİ BAŞKAN DOMUZ DİYE HAYAT ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

ESKİ BAŞKAN DOMUZ DİYE HAYAT ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
04 Eylül 2020 Cuma 21:25

Trabzon'un Tonya ilçesinde emekli öğretmen Ahmet Aktaş (76), bahçesinde domuz sanıp tabancasıyla ateş edince, mahsuller arasında fark etmediği eşi Havva Aktaş’ı (73) kazayla öldürdü.

Olay, sabah saatlerinde Turalı Mahallesi, Karabektaş mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, İskenderli eski Belde Belediye Başkanı ve emekli öğretmen Ahmet Aktaş, evine ait bahçesine domuz girdiği şüphesi ile ruhsatlı tabancasını alarak balkondan ateş etti. Bir süre sonra Ahmet Aktaş, evde ulaşamadığı eşi Havva Aktaş’ı aramaya başladı. Olan bitenden habersiz şekilde arayışını sürdüren Ahmet Aktaş, bahçede eşinin kanlar içinde yerde yattığını fark etti. Ateşlediği tabancayla eşini kazayla vurduğunu anlayan Ahmet Aktaş, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, kadının hayatını kaybettiği belirtildi. Havva Aktaş’ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsisi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Ahmet Aktaş da, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı;Tonya Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yakup - 4 yıl önce
ALLAH rahmet eylesin
Domuzu vurdu ise gidip bakar merak eder insan ateş eder iken hedef görmeden ateş eder mi