KARAGÜZEL HAYATA TUTUNAMADI

Karaağaçlı Mahallesi’nden Karagüzeloğullarından Mevlüt Karagüzel’in oğlu Serdar Can Karagüzel, yirmi gündür yaşam mücadelesi verdiği yoğun bakımda hayatını kaybetti.

KARAGÜZEL HAYATA TUTUNAMADI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
08 Ekim 2020 Perşembe 22:19

Karaağaçlı Mahallesi’nden Karagüzeloğullarından Mevlüt Karagüzel’in oğlu Serdar Can Karagüzel, yirmi gündür yaşam mücadelesi verdiği yoğun bakımda hayatını kaybetti. Aslen Tonya’nın Karaağaçlı Mahallesi’nden olan ve Samsun’da ikamet eden 20 yaşındaki Serdar Can Karagüzel, arkadaşları ile bindiği otomobilin refüje çarpması sonucu ağır yaralanmıştı.

Yunus Kartal'ın kullandığı 55 AEC 469 plakalı araç, Samsun-Sinop karayolu Körfez Mahallesi üniversite yol ayrımında kontrolünden çıkarak refüje çarptı ve kazada ikisi ağır dört kişi yaralanmıştı.Olay yerine çağrılan ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edilen yaralılardan Serdar Can Karagüzel yirmi gün yaşam mücadelesi verdiği yoğun bakım servisinde daha fazla yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti. Karagüzel’in cenazesi Hacı Mehmet Mahallesi’nde toprağa verildi.

Haber Kaynağı;Tonya Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.