KAYMAKAM İKİS ASALETEN ATANDI

KAYMAKAM İKİS ASALETEN ATANDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Mart 2021 Pazar 13:04

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, Tonya’da vekaleten görevini yürüten Kaymakam Muhammet İkis’in Tonya’ya asaleten ataması yapıldı. Bir süredir Trabzon Valiliği’nde görev yapan Kaymakam Osman Sayılır’ın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan 19 Mart 2021 tarihli 3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. Maddeleri gereği Trabzon Valiliği’ne ataması gerçekleşti.

Yayımlanan kararnamede, “Trabzon Tonya Kaymakamlığına, Van Valiliği kaymakam adayı Muhammet İkis; Trabzon Valiliği Hukuk Müşavirliğine, Tonya Kaymakamı Osman Sayılır 3 sayılı Cumhurbaşkanı kararnamesinin 2 ve 3. maddeleri gereğince ataması yapılmıştır.” İfadelerine yer verildi.

Öte yandan Hayrat Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor’un Hayrat’a ve Düzköy Kaymakamı Bilal Basrı’nın da Düzköy’e asaleten atamaları gerçekleşti.

Haber Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.