TİREBOLU'DAKİ TRAFİK KAZASININ ACISI TONYA'YA DÜŞTÜ

Trabzon’a bağlı Tonya’nın Kaleönü Mahallesi’nden Şakir ve Atife Koç'un çocukları Hüseyin Önder Koç ve Selin Koç Çanakkale’den akraba ziyaretinden dönerken Tirebolu ilçesinde trafik kazası geçirdi.

TİREBOLU'DAKİ TRAFİK KAZASININ ACISI TONYA'YA DÜŞTÜ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
20 Ekim 2020 Salı 07:45

Trabzon’a bağlı  Tonya’nın Kaleönü Mahallesi’nden Şakir ve Atife Koç'un çocukları Hüseyin Önder Koç ve Selin Koç Çanakkale’den akraba ziyaretinden dönerken Tirebolu ilçesinde trafik kazası geçirdi. Giresun’un Tirebolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Çanakkale’den Trabzon’a gelirken, Giresun-Tirebolu’da trafik kazası geçiren Selin Koç (27) hayatını kaybetti.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Karadeniz sahil yolu, Tirebolu Karademir Köyü mevkiinde meydana geldi.Hüseyin Önder Koç’un kullandığı 61 ABA 274 plakalı otomobil havanın yağmurlu olması nedeniyle 34 COG 190 plakalı tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle Selin Koç kazada ağır yaralandı.

Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalede bulunulan yaralılardan Hüseyin Önder Koç Giresun Devlet Hastanesine kaldırılırken, Selin Koç ise Görele Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Selin Koç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Telefonla haber verilen gençlerin ailesi hastaneye akın etti. Aile fertleri, genç kızın ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirerek, gözyaşı döktü.

KTÜ Türkçe öğretmenliğinden mezun olan ve atama bekleyen Selin Koç’un nişanlı olduğu ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Olaydan sonra jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.

Haber Kaynağı;Tonya Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.