TONYA DA MEYDANA GELEN KAZA DA BİR KİŞİ YARALANDI

TONYA DA MEYDANA GELEN KAZA DA BİR KİŞİ YARALANDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
19 Temmuz 2021 Pazartesi 05:53

Trabzon Tonya Kaleönü Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir çocuk ağır yaralandı. Kaleönü Mahallesi’nde gerçekleşen kazada 9 yaşındaki Kadir Efe F. ağır yaralandı.

Edinlen bilgilere göre Kürtün Caddesinde meydana gelen kazada 61 FC 793 plakalı kamyonetin sürücüsü cunuka yol ayrımı mevkiinde virajı döndüğü esnada kendi şeridinde seyir halindeyken  karşı yönden elektrikli scooter ile gelen Kadir F. (9)  çarptı.

Sürücünün ifadesinde küçük çoçuğun scooter’ı birden aracın önüne kırdığı belirtilirken sağ ve sol kolunda kırıklar olduğu ağız ve çene kısmında yaralanmanın olduğu küçük çocuğun KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi altında olduğu öğrenildi.Kaza ile ilgili güvenlik soruşturması devam ediyor.

Haber KaynağıTonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.