TONYA DA MEYVA ÜRETİM TESİSİ İHALEYE ÇIKIYOR

TONYA DA MEYVA ÜRETİM TESİSİ İHALEYE ÇIKIYOR
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
18 Haziran 2021 Cuma 09:08

Meyve Üretim tesisi ve sera yapım işi ihaleye çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif şekilde katılmasını sağlamak, istihdamı arttırmak, sosyal girişimcilik ile yenilikçiliğin desteklenmesi ve sosyal sorumluluk uygulamalarının yaygınlaştırılması amacıyla yürütülen 2020 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında ‘Sürdürülebilir Üretim ile Gelecek Nesillere Kaynak Aktarımı ve Sosyal Gelişme’ projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda DOKA ile Tonya Belediyesi arasında sözleşme imzalanmıştı.

Proje kapsamında yapılacak olan meyve üretim tesisi ve oluşturulacak seranın ihalesi ilan.gov.tr adresi üzerinden duyuruldu.  

İhalenin niteliği, Kalınçam Mahallesi 224 ada - 1 parsel ve Büyük Mahalle 323 ada - 5 Parsel üzerindeki tek katlı binanın tadilatının yapılarak Meyve Üretim Tesisi yapılması ve 512.00 m2 Sera Yapım İşi olarak belirtildi.

İhale adresi Orta Mahalle Belediye Sokak No : 4 - TONYA / TRABZON olarak belirtilirken, ihalenin tarihi 01.07.2021, saati ise 11:00 olarak açıklandı.

İhaleyle ilgili diğer bilgiler ise şu şekilde açıklandı:

https://www.ilan.gov.tr/ilan/803829/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/meyve-uretim-tesisi-ve-sera-yaptirilacaktir

Hber Kaynağı;Tonyanın sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.