TONYA DA TRAFİK KAZASINDA KEZİBAN ERDOĞAN ÖLDÜ

Trabzon’un Tonya İlçesine bağlı Büyükmahalle,  Gül Sokak’ta meydana gelen kazada bir kadın hayatını kaybetti. Tonya’ya bağlı Büyükmahalle...

TONYA DA TRAFİK KAZASINDA KEZİBAN ERDOĞAN ÖLDÜ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
01 Nisan 2020 Çarşamba 20:58

Trabzon’un Tonya İlçesine bağlı Büyükmahalle,  Gül Sokak’ta meydana gelen kazada bir kadın hayatını kaybetti. Tonya’ya bağlı Büyükmahalle,  Gül Sokak’ta Pehlivan Bayrak kullandığı 61 K 5564 plakalı aracıyla seyir halindeyken Keziban Erdoğan’ı (54) fark etmeyerek aracının altına aldı.

Başına aldığı darbeyle olay yerinde ağır yaralanan Keziban Erdoğan, kaldırıldığı Tonya Devlet Hastanesinde yaşama veda etti.Olaydan sonra Pehlivan Bayrak gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. Tonya Büyükmahalle’den merhum Mehmet Erdoğan’ın kızı olan Keziban Erdoğan yapılan otopsisinin ardından Büyükmahalle’de bulunan aile kabristanlığında toprağa verilecek.

kaynak;Tonya Haber ve Tonyanın Sözü Net

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.