TONYA HABER VEDA ETTİ

TONYA HABER VEDA ETTİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
09 Aralık 2020 Çarşamba 13:52

Trabzon’un Tonya İlçesinde bundan 21 yıl önce yayın hayatına başlayarak Tonya’nın gözü kulağı olarak okuyucularına ulaşan Gazetenin kurucusu Baba Hasan Kalyoncu ve  Basın mensubu oğlu İnan Kalyoncu’nun sahibi olduğu 2020 yılı Aralık ayı sayısı ile okuyucularına veda eden Tonyahaber, bundan böyle yayınını internet üzerinden sürdürecek.

Gazetenin Aralık 2020 sayısında yayımlanan haber şöyle:

Değerli Tonyahaber okuyucuları!...

21 yıl süren birlikteliğimizi, bizi aşan olumsuzluklar nedeniyle noktalıyoruz.

Elimizde doğan, büyüyen ve bugünlere gelen Tonyahaber’in yayın yaşamına son vermesini görmek elbette üzücü... Ne var ki, birkaç yıldan beri karşı karşıya kaldığımız koşullar, bizi böyle bir karar olmaya zorladı.

Aslında, geçen yıl böyle bir karar alma noktasına gelmiştik. Ancak okuyucularımızın yoğun baskısı sonucu bir yıl daha direnmeyi denedik.Demek ki, her şeyin bir sonu var ve biz de sona geldik.Ekonomik sorunlar, okuyucusunun dışında desteği olmayan gazetelerin yaşamasına izin vermiyor.

Geçtiğimiz yıllarda, ülke genelinde yayın yapan gazetelerin pek çoğunun kapandığını gördük. Geldiğimiz nokta işte bu.Birlikteliğimiz internet üzerinden sürecek. www.tonyahaber.net haber sitesinden yayınımızı sürdüreceğiz.

Yirmi bir yıldır Tonyahaber’e abone olarak, satın alarak destek veren okuyucularımıza, yazılarıyla destek veren yazarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kalın sağlıcakla...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.