TONYA TURİZİM İÇİN ATILIMA  GEÇTİ BİR TURİZM YATIRIMI DAHA

Trabzon Tonya’da yeni bir turizm merkezi yapılıyor. Toniya Waterland Resort adı verilen turizm tesisinin Kalınçam Mahallesi eski Orman Deposu alanında yapılacağı öğrenildi.

TONYA TURİZİM İÇİN ATILIMA  GEÇTİ BİR TURİZM YATIRIMI DAHA
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
05 Ekim 2020 Pazartesi 16:10

Trabzon Tonya’da yeni bir turizm merkezi yapılıyor. Toniya Waterland Resort adı verilen turizm tesisinin Kalınçam Mahallesi eski Orman Deposu alanında yapılacağı öğrenildi.Kalınçam Mahallesi Folderesi mevkiinde yapılması planlanan Toniya Waterland Resort, Tonya’ya yeni bir heyecan katacak. Köy konseptinin modernlikle buluştuğu Toniya Waterland Resort, Türkiye’de belki de tek olacak. İçinde 10 adet kameriye, 15 adet kır evi, 1 çocuk oyun parkı, 1 büfe, 5 adet yöresel ürün satış yeri, 1’er adet kır kahvesi, lokantası, çamaşırhane, wc, ibadethane ve 22 araçlık otopark olacak. Su Diyarı Tatil Köyü’nde, Türkiye’de eşine rastlanmayan şelalelerle turistlere farklı bir heyecan yaşatılacak

Toniya Waterland Resort’ün Kuzey Anadolu’nun yeşilini ve oksijenini, bol doğa güzelliklerini içinde barındıracağını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Fermanoğlu, “Projemiz Türkiye’de belki de tek olacak. Toniya huzura ve doğaya açılan kapımız olacak. Doğayla iç içe izole konumu ile kendinizi oksijenle ve yeşille baş başa bulacaksınız. Kuzey Anadolu’nun meşhur çam ormanlarının arasında ve Erikbeli Tepesinden doğan, Karadeniz’e kadar uzanan Fol Deresi’nin yanında bulunan modern kır evleri ile kendinizi doğanın bütün güzelliklerinin sadece bir adım uzağında geleceğin organik yaşamında bulacaksınız. Aynı zamanda içinde yapacağımız kır evlerinin yanı sıra kır kahvesi, kır restoranı, çocuk oyun alanı, büfe, yöresel ürün satış yerleri, kameriyeler amfi tiyatro, butikcamii köy konseptini modernize ederek doğa ile uyumlu bir şekilde sunulacak. Aynı zamanda doğa aktivitelerini de yapma imkânı sağlayacak.” dedi.

Haber Kayanğı;Tonya Haber/İnan Kalyoncu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.