ÜÇ İLÇEYİ BİR BİRİNE BAĞLAYACAK KÖPRÜ

 ÜÇ İLÇEYİ BİR BİRİNE BAĞLAYACAK KÖPRÜ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
03 Eylül 2020 Perşembe 19:16

Trabzon Tonya’nın Kozluca Mahallesi Çamlık Deresi üzerine 3 ilçeyi birbirine bağlayacak köprü yapılıyor. Tonya’nın Kozluca, Beşikdüzü’nün Duygulu ve Vakfıkebir’in Karatepe mahallelerini birbirine bağlayacak köprü, aynı zamanda bölgede ulaşım kolaylığı da sağlayacak. Beşikdüzü’nden Kozluca istikametine gelen vatandaşlar, Şina, Hola, Menteşeli mevkilerindeki evlerine gitmek için artık İskenderli’ye çıkmak zorunda kalmayacak. Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan köprünün, önümüzdeki hafta tamamlanacağı ifade edildi.

Konuyla ilgili konuşan Kozluca Mahallesi Muhtarı Murat Kahveci, “Kozluca Mahallemizi Duygulu ve Karatepe'ye bağlayan karayolu daha önce yapılmıştı. Ancak Çamlık Deresi üzerinde bir köprüye ihtiyacımız vardı. 7 yıl önce DSİ 22. Bölge Müdürlüğüne yaptığımız müracaattan herhangi bir sonuç alamayınca konuyu AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Salih Cora'ya ilettik. Sayın Vekilimizin girişimleri ile köprü inşaatına uzun süre sonra başlandı. Köprünün tamamlanması ile hem 3 ilçemiz birbirine bağlanacak hem de Kozluca Mahallesindeki Kahvecili, Şina, Hola ve Menteşeli mevkileri arasındaki araç ulaşımı kısalacak ve büyük bir ulaşım kolaylığı gerçekleşmiş olacak. Sayın Vekilimize, köprünün mahallemize kazandırılmasında ortaya koyduğu emeklerinden mahallem adına şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Haner Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.