Vali Ustaoğlu Tonya’da İncelemelerde Bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, devam eden kamu yatırımlarını yerinde incelemek ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Tonya'ya geldi. Programına hükümet konağı ziyaretiyle başlayan Vali Ustaoğlu, İlçe Kaymakamı Muhammet İkis'ten ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ustaoğlu Tonya’da İncelemelerde Bulundu
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
27 Ocak 2021 Çarşamba 08:40

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, devam eden kamu yatırımlarını yerinde incelemek ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Tonya'ya geldi. Programına hükümet konağı ziyaretiyle başlayan Vali Ustaoğlu, İlçe Kaymakamı Muhammet İkis'ten ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediyeyi ziyaretin önce ilçe merkezinde cadde üzerinde vatandaşlarla sohbet eden Ustaoğlu, esnaf ve vatandaşlardan, koronavirüs tedbirleri konusunda dikkatli ve duyarlı olmalarını istedi.

Kurumları ziyaret etti

Kaymakam İkis ve beraberindekilerle, Tonya Belediyesini de ziyaret eden Vali Ustaoğlu, Belediye Başkanı Osman Beşel'den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlçedeki temaslarını, Tonya Muhtarlar Derneği ziyaretiyle sürdüren Ustaoğlu, dernek başkanı Cemil Yılmaz ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek muhtarların talep ve beklentilerini dinledi. Ardından Kaymakam İkis, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve Başkan Beşel ile birlikte Tonya İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret eden Vali Ustaoğlu, polis bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yatırımları yerinde inceledi

Vali İsmail Ustaoğlu, Tonya ilçesini ziyaret programının devamında, yapımı süren Tonya Devlet Hastanesii ve Atatürk Çok Programlı Lisesi Spor Salonu'nda da incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, Kaymakam Muhammet İkis ve beraberindekilerle, bitme aşamasına gelen salon ve çevresindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Tonya ilçe merkezinde, ihalesi yapılan, çok katlı kapalı otopark, pazar yeri, kapalı düğün salonu ve gençlik merkezi projelerinin hayata geçirileceği alanda da incelemelerde bulundu.ilçe jandarma komutanlığını da ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma ve beraberindekilerle gerçekleştirdiği ziyarette, jandarma bölgesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali İsmail Ustaoğlu, Tonya’da sürdürdüğü ziyaret kapsamında, Çayıriçi Mahallesi’ndeki yöresel ürünlerin sergilenmeleri ve satışları amacıyla, belediyece hayata geçirilen ‘Tonya Köy Evi Projesi' alanında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Vali İsmail Ustaoğlu, Çayıriçi Mahallesi dönüşü, Tonya Belediyesi tarafından, ilçede en çok gün ışığının düştüğü Ruş Tepesi’ndeki 16 dönümlük alanda faaliyete geçirilen güneş enerji santralinde de incelemelerde bulundu.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Tonya İlçesi ziyaretleri kapsamında İskenderli Mahallesi Jandarma Karakol Komutanlığını da ziyaret ettikten sonra Turalı Mahallesi'nde bulunan ve restorasyonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan tarihî medresede incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

Haber Kaynağı;Tonya Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.