YÜRÜYECEĞİ GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR

YÜRÜYECEĞİ GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
29 Ağustos 2020 Cumartesi 07:15

Yaklaşık dört ay önce kullandığı tarım aracına ayaklarını kaptıran ve ağır yaralanan Hakan Zaman tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi’nden taburcu olduktan sonra evinde dinleniyor.Tonya’nın Karşular Mahallesi’nden olan ve Trabzon Yalıncak Mahallesi’nde ikamet eden Hakan Zaman, Yomra’nın Özdil, Kıratlı Mahallesi’nde bir bahçede tarım aracını kullanırken arazinin eğimli olmasından dolayı dengesini kaybederek bacaklarını tarım aracına kaptırmıştı.

Ağır yaralanan Zaman, olay yerine çağrılan Ambulans ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Burada ameliyata alınan Zaman, sağ bacağını dizden aşağı, sol bacağını da dizden yukarı ki bölümünden kaybetmişti.

Uzun bir tedavi sürecinin ardından taburcu edilen Zaman evinde istirahat ediyor.

Önümüzdeki günlerde fizik tedaviye başlayacak olana Hakan Zaman, fizik tedavinin ardından her iki bacağına protez bacak takılacağı bildirildi.

Polis memuru olan ve FETÖ soruşturması sonrası açığa alınan evli ve iki kız çocuk babası Zaman, bacaklarına takılacak olan protez ile yürüyeceği günü sabırsızlıkla beklediğini belirtti.

Korona virüs salgını nedeniyle evinde ziyaretçi kabul etmeyen Zaman, “Geçirmiş olduğum kaza nedeniyle çok zor günler yaşadık. Beni zor zamanımda bir an olsun yalnız bırakmayan başta aileme ve ilk günden bu yana dualarıyla iyi dilekleriyle yanımızda olan dostlarımıza, telefonla arayan, mesaj gönderen, sosyal medya üzerinden bizlere ulaşıp geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Kaynağı;Tonya Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.