BGC’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Trabzon Tapu Kadastro IX. Bölge Müdürü olarak atanan İrfan Hacımemişoğlu’na BGC’den hayırlı olsun ziyareti.

BGC’den Hayırlı Olsun Ziyareti
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
16 Mart 2020 Pazartesi 21:26

Trabzon Tapu Kadastro IX. Bölge Müdürü olarak atanan İrfan Hacımemişoğlu’na BGC’den hayırlı olsun ziyareti.Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) yönetim kurulu Başkanı Aydın Gelleci, Denetleme Kurulu Başkanı Salih Özkan, Genel Sekreter Mehmet Bülent Alp ve üye Mustafa Özcan’ın katılımıyla Trabzon Tapu Kadastro IX. Bölge Müdürü olarak atanan hemşerimiz İrfan Hacımemişoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Cemiyet Başkanı Gelleci, hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz. Görevlerini layıkıyla yerine getirerek hizmet etme yönündeki çabalarını takdirle karşılıyor ve kendisine görevinde başarılar diliyoruz dedi.Hacımemişoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek görevimizi layıkıyla yaparak vatandaşın hizmetinde aksaklıklar yaşamaması için çaba harcıyoruz dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.