FARABİ ENGELİ!

Engelli kızının tedavisi için gittiği Farabi Hastanesi’nde karşılaştığı engellere isyan eden Baba Karagüzel yetkilileri göreve davet etti

FARABİ ENGELİ!
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Haziran 2020 Pazar 21:40

Engelli kızının tedavisi için gittiği Farabi Hastanesi’nde karşılaştığı engellere isyan eden Baba Karagüzel yetkilileri göreve davet ettiKaradeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne engelli çocuğu Nilda Karagüzel’in tedavisi için giden Tonya Turalı Mahallesi'nden Temel Karagüzel karşılaştığı tabloya isyan etti. Karagüzel, engelli çocuğumun tedavisi öncesi yaşadıklarının sadece kendi ailesinin onlarca hasta ve hasta yakının isyanı olduğunu öne sürerek hastane yönetimine eleştiri yağdırırken yöneticilerin bu sıkıntıya çözüm bulmaları gerektiğini belirtti.

ADETA ŞOK YAŞADIM:;Baba Karagüzel, “Kızım 96 fiziksel engelli. Üroloji Servisi’ne randevu aldım ve randevu saati öncesinde hastaneye gittim. Aracımız da engelli plakalı. Doğal olarak engelli otoparkına aracımızı park etmek için yaklaştığımda otopark doluydu. Yan tarafta doktorların araçlarının çekildiği yerdeki boş yere aracımı çekebilir miyim diye görevlilere sorduğumda kesinlikle hayır yanıtını aldım. İlk şoku burada yaşadım” dedi.

ÜST YÖNETİM DUYSUN:Karagüzel şöyle devam etti: “Randevuyu kaçırmamak için aracımı yolun üstünde bıraktım ve çocuğumu bindirmek için hasta arabası Almak istedim. Ne yazık ki koca hastanede hasta arabası da bulamadım. Yetkililere sordum 50 tane araç var ama nerede bilmiyoruz cevabı ile karşılaştım. Ben de çocuğumu sırtıma alıp doktoruna getirdi. Övündüğümüz Farabi Hastanesi’nin durumu bu. Bu isyanımızı hastane üst yönetimi duysun.”

kaynak:tonyanın sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.