Gelecek Trabzon'da Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Birinci atandı!

Gelecek Partisi Kadın Kolları Trabzon İl Başkanı atandı! Bugün yapılan bir törenle Gelecek Partisi Trabzon Kadın Kollları İl Başkanlığına atanan Hatice Birinci , yetki belgesini Hasan Kamil Velioğlu'ndan aldı.

Gelecek Trabzon'da Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Birinci atandı!
Trabzon Haber
Trabzon Haber
03 Ekim 2020 Cumartesi 16:25

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kâmil Velioğlu ''Siyasette kadınların çok daha etkin olması gerektiğini düşünüyoruz. Kadın elinin değmediği hiçbir alan yoktur ki güzellik olsun, Başarı olsun. Bugün siyasetçilerimizin siyasi nezaketten bu kadar uzaklaşmalarında en önemli etkenin kadınlara yeterince yer verilmemesi ve yeterince önemsenmemelerinin payı olduğunu düşünüyorum.  Kadın kollarının siyasette ki önemini biliyoruz. Bu nedenle il Kadın kolarımızın Başkanlığına Çok değerli Gelecek Partisi Gönüllüsü, yol arkadaşımız Hatice Birinci’yi atadık.  Hatice Birinci arkadaşımızın bu görevi layıkıyla yapabileceğine inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum. Başta ülkemize ve Türk siyasetine olmak üzere Trabzon’umuza ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

Gelecek Partisi Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı Hatice BİRİNCİ konuşmasında şu ifadeleri kullandı.

Sayın İl Başkanım, Değerli dava arkadaşlarım ve kıymetli basın mensupları. 2012’de başladığım aktif siyaset hayatımda, il kadın kolları teşkilat başkanlığı dâhil birçok kademede görev yaptım. Dava ruhu ve gönülden bağlılıkla yaptığım bu görevlerde, her zaman vatanımın ve milletimin ali menfaatlerini gözetmeyi kendime ilke edindim. Başta siyasi iktidar olmak üzere mevcut siyasi oluşumların hepsinde yapılan haksızlıklar, liyakatsizlikler, anti demokratik tavır ve tutumlar ile İslam ahlakına göre asla kabul edilemeyecek hata ve kasıtları gördükçe yeni bir arayışın içerisine girdim.

Günden güne çoğalan sıkıntılar ve yaşatılan haksızlıklardan ötürü, Ülkem adına derin üzüntü yaşadığım zamanda, Gelecek Partisinin kurulması tüm milletimizde olduğu gibi bende de yeni bir umut oldu.
Değerli hocamız Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare hanımefendinin yıllardır hiç değişmeyen çizgisi, şefkati, ilkeleri doğrultusunda Gelecek partisinde siyasi mücadeleme devam etme kararı aldım.

Beni bu göreve layık gören Gelecek Partimizin kıymetli İl Başkanı Hasan Kamil VELİOĞLU'na ve dava arkadaşlarıma hürmet ve teşekkürlerimi sunuyorum. Başta Aziz Milletimize olmak üzere Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'na ve kurucu üyelerimize ve değerli gönüldaşlarıma layık olabilmek için tüm gücümle gayret göstereceğim. Osman beyin Çınar Ağacı Rüyasında olduğu gibi, nice güzelliklerin Ülkemiz üzerine sağnak sağnak yağması umuduyla, Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.