KARAMAN BELEDİYESPOR 3 TRABZON’LUYA EMANET

TRABZON;Beşikdüzü İlçesi’ne bağlı Çıtlaklı mahallesi sakinlerinden merhum Abdullah & merhume Gülfe Çıtlak’ın 13.08.1971 doğumlu Muhammet Çıtlak Karaman Belediyespor Bölgesel Amatör ligde mücadelesini sürdüren takıma yardımcı Antrönör olarak 2019-2020 sezonu için  bir yıllık mukavele yaparak çalışmalarına başladı.

KARAMAN BELEDİYESPOR 3 TRABZON’LUYA EMANET
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
17 Ağustos 2019 Cumartesi 21:08

TRABZON;Beşikdüzü İlçesi’ne bağlı Çıtlaklı mahallesi sakinlerinden merhum Abdullah & merhume Gülfe Çıtlak’ın 13.08.1971 doğumlu Muhammet Çıtlak Karaman Belediyespor Bölgesel Amatör liğde mücadelesini sürdüren takıma yardımcı Antrönör olarak 2019-2020 sezonu için  bir yıllık mukavele yaparak çalışmalarına başladı.

Karaman Belediyespor Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Takım Antrönörlüğünü  01.01.1974  Vakfıkebir doğumlu Ercan Kul yaparken Kul’un yardımcılığını Beşikdüzü Çıtlaklı mahallesinden Muhammet Çıtlak, diğer yardımcısı Trabzon’ndan  14.12.1978 doğumlu Cem Alemdağ yapıyor.

Çıtlak 19 Yaşında Kalegençlikte Futbola Başladı;Karaman Belediyespor’a 19 Temmuz 2019 da  yardımcı antrönör olarak bir yıllık mukavele imzalayan Muhammet Çıtlak 10 yıllık futbol yaşantısına ikamet ettiği Çıtlak’lı mahallesinde 1990 yılında  komşu mahalle gençleriyle  spor ayakkabısının yerine Trabzon işi kara lastiklerle çift kale olarak yapılan maçların günümüz şartlarında beş yıldızlı stadyumdaki oynanan futboldan daha iyi olduğunu buradan siz değerli okuyuculara anlatmak mümkün olmaz bu yazıyı hazırladığımız sırada yine o yıllara doğru yolculuk yaptık.

Trabzon Beşikdüzü Çıtlaklı mahallesi sakini Muhammet Çıtlak 10 yıllık futbol yaşantısında oynadığı takımlar şunlar;

10 yıl profesyonel futbol geçmişi var

Oynadığı Kulüpler;Beşikdüzü Çıtlaklı Kale Gençlikspor, Cizrespor ,Van DSİ spor, Batman Petrolspor, İskenderun Demirçelikspor, Arsinspor, Kilimlispor, Sivas Divriğispor. Muhammet Çıtlak 10 yıllık futbol yaşantısının ardından çeşitli kulüplerde Antrönör ve antrönör yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Görev yaptığı Kulüpler;Beşikdüzüspor, Bulancakspor, Trabzon Bahçecikspor, Tonya Doğanspor, son olarak da Karaman Belediyespor bir yıllık mukavele imzalayarak üç Trabzonlu olarak çalışmalarına devam ediyorlar.

Karaman Belediyespor’a Trabzon Vakfıkebirli 01.01.1974 doğumlu  Teknik Direktör Ercan Kul  2019-2020 sezonunda görev aldı Teknik Direktör Kul’un oynadığı kulüpler aşağıda belirtilmiştir. 1954 Kelkit Belediyespor, Arsinspor, Nigdespor, Trabzon Telekomspor, Gümüşhanespor, Ofspor  A.Ş, Artvin Özel İdarespor,

Karaman Belediyespor’a 14 .12. Trabzon’lu Cem Alemdağ yardımcı teknik direktör olarak 2019-2020 sezonunda göreve başladı oynadığı kulüpler aşağıda belirtilmiştir.

Trabzon 1986 Yeni mahalle Gençlikspor, 1967 Değirmenderespor, Sürmenespor, Çukurçayır Belediyespor, KDZ Ereğli Belediyespor, Düzcespor, Küçükçekmece A.Ş, 1461 Trabzonspor, Karsspor, Ofspor A.Ş ve Çaykurspor da futbol oynadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.