MESLEKTAŞIMIZ GAZETECİ ÖZDEMİR BAĞIŞÇILARI BEKLİYOR

Trabzon’un Şalpazarı İlçesine bağlı Üzümözü mahallesi sakinlerinden eski merhum Belediye Meclis üyesi Sadık İkinci’in Oğlu TRT Prodüktörü ve Gazeteci Sadık İkinci‘ ” Basın Yayın ve İletişim Proje Geliştirme Derneği yönetim kurulu üyesinin Okul arkadaşı kendisi gibi Gazeteci olan Zafer Özdemir taze Plazma ve Trombosit bekliyor.

MESLEKTAŞIMIZ GAZETECİ ÖZDEMİR BAĞIŞÇILARI BEKLİYOR
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Aralık 2020 Pazartesi 20:43

Trabzon’un Şalpazarı İlçesine bağlı Üzümözü mahallesi sakinlerinden eski merhum Belediye Meclis üyesi Sadık İkinci’in  Oğlu  TRT Prodüktörü ve Gazeteci Sadık İkinci‘ ” Basın Yayın ve İletişim Proje Geliştirme Derneği yönetim kurulu üyesinin Okul arkadaşı kendisi gibi Gazeteci olan Zafer Özdemir taze Plazma ve Trombosit bekliyor.

Gebze Anadolu Sağlık Merkezi’nde tedavisi devam eden akademisyen ve gazeteci Zafer Özdemir, taze plazma ve trombosit nakli bekliyor. Alınan bilgiye göre plazma ve trombosit bağışında bulunmak isteyenlerin, Gebze Anadolu Hastanesi’nin kan merkezine, Zafer Özdemir’in ismiyle başvurabileceği belirtildi. Özdemir’in, ilik kanseri nedeniyle bir süredir Gebze ASM’de tedavi gördüğü öğrenildi. Yaklaşık 4 ay önce ilik nakli yapılan Özdemir, vücudunun nakledilen hücreleri kabul etmemesi üzerine yeniden tedaviye alındığı ve tedavisi sırasında 2 günde bir plazma ve trombosit nakli yapılan Özdemir için son günlerde taze plazma ve trombosit bulunamadığı ileri sürüldü. Özdemir’e yardımcı olmak isteyenlerin 50 yaşın altında olmak kaydı ile, hiçbir kronik rahatsızlığı bulunmayan ve son 1 hafta içinde ilaç tedavisi görmemiş kişilerden taze plazma ve trombosit gerekiyor. Özdemir’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

HABER KAYNAĞI;GAZETE ULUS


Etiketler; #Zafer Özdemir
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.