''Şalpazarı'lı Baba & Oğul Merzifon'daki Kazada Öldüler''

''Şalpazarı'lı Baba & Oğul Merzifon'daki Kazada Öldüler''
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Mart 2021 Pazar 20:37

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Çarlaklı mahallesi Verepoğulları sakinlerinden Trabzon da ikamet eden merhum Sadullah oğlu halk arasında Yusuf olarak tanınan Turan Verep idaresindeki sebze yüklü tırın şoförü ve oğlu Yasin Verep Trabzon ve Akçaabat Sebze hali sahiplerinin arasıyla Antalya’dan Trabzon’a sebze getirdiği sırada Amasya Merzifon İlçesinde kaza yaparak öldüler.

 

Şalpazarılı Baba ve Oğul Aynı Kazada yaşamını Yitirdiler;Amasya’nın Merzifon ilçesinde sebze yüklü tırın devrildiği kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Amasya'nın Merzifon ilçesinde sebze yüklü tırın devrildiği kazada 2 kişi hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, sürücü Turan Verep (55) yönetimindeki 61 BA 222 plakalı tır, Merzifon Kayadüzü mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp devrildi.

Polis, jandarma, itfaiye ve 112 acil sağlık ekiplerinin sevk edildiği kazada olay yerinde hayatını kaybettikleri belirlenen sürücü ile yanındaki oğlu Yasin Verep (24) sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Cenazeler yapılan incelemenin ardından Merzifon Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ölenlerin Trabzon nüfusuna kayıtlı Turan ve oğlu Yasin Verep olduğu öğrenildi. Tırın dorsesinden yola saçılan salatalıkların toplanması için çalışma başlatıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı;AMASYA-İHA

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.